1haziran Minikkus2021 17 haftalığım cnm 6 haftalıkken şiddetli kanamam oldu 2 ay kalmadan yattım sürekli o gün hastanede geçirdim plesantam aşagıdaydı kendini yukarı çekmemişti hala daha progestan kullanıyorum bugün kullan kullanma bişey demedi var mı yok mu demedi ( 5. Gebeliğim ama bi kızım var 6 yaşında 3 düşük ve kürtajım var )
Minikkus2021 1haziran Belki unutmuştur canım.Bende hamilelğin başindan beri progestan kullanyrum.36.haftaya kadat birakmak yok dedi.her kontroldede soruyo.ilk 3 ay bende yattim sonra biraz ayaklandim 27.haftamda kanamam oldu hemen gittim.rahim agzinda kisalma olmuş erken doğum riski var dedi ciğer geliştirici fln yapildi doğumu engellemek için iğne yapildi.şuan yine yatyrum 1 aydir hiç kalkmadan
1haziran Minikkus2021 evet Ocak ayında kızım hastanede yattı İbrahim bey vardı çocuk doktoru o kadar iyiydik gitmiş maalesef devletten 10 gün kaldık hastanede anam yok böyle birşey temizlik görevlilerindeki onlardaki öfke sinir sana laf söyleme ya sende insansın bende ben seni kırmak istemem ama sen bana nasıl gelirsen bende öyle gelirim
1haziran Minikkus2021 geçen ay cinsiyetimizi söylemişti erkek diye bacak arası çıkıntısı yükseltisini net ekranda gösterdi bu görüntü erkek demek dedi hatta her gittiğimde video çekiyorum zaten eşime izletmek içinde o videoda da belli bugün de kesin kız dedi bi öncekinde erkek net belli dediniz dedim %30 luk bi tahminde bulunmuşumdur dedi ama öyle değildi tabi bariz videoda belli söyledikleri gösterdikleri neyse sonra bana dediki siz ikinci oldunuz bu ara yanıldığım kişi bir de dün bi bayanın 20. Haftada değişti dedi çok kafa kurcaladı bugün zaten takıntılı bi insanım dahada devrelerim yandi bugün 🤯😳
1haziran Minikkus2021 ya her ay hastane sadece ilaçlar hariç ödediğim en az para hasteneye 350 TL en az oda renkli ultrason o fiyata çektirmek istemiyorum aslında ama Salih bey ısrarcı davranıyor biraz çok şükür kanama harici bebeğinde bi sorun görmedi ölçümlerinde hatta bugün serçe parmağında 3 kemik olması gerekiyor bunu görmemiz çok önemli göremiyoruz çoğu zaman ama szin her iki elinde net belli down sendıromu gibi durum kesinlikle söz konusu değil gelişimi kilosu herşeyi baya önden gidiyo dedi 🤯 bilmiyorum napıcam
Minikkus2021 1haziran Valla bende öyle canım bide 2 haftada bir kontrole gdyrum.Yaptirmak istemiyosan yaptrma.Doktor seni zorlayamaz ki.Eğer devletten sıra alabilrsen ordada yaptirabilrsin.
1haziran Minikkus2021 cnm ilk hamilelik düşündüğümüz için Salih bey benden 18 tane tahlil istedi sordum 550 dedi vezne fiyata bende geldim devlette yaptırdım Salih bey kabul etmiyo bizim hastanemizde yaptırmanız daha makbul dedi bana parasızlıktan değil Allah’a şükür durumumuz iyi ama neden boş yere veriyim paramıda devlette aynı tahlil özelde de yani
Minikkus2021 1haziran 😱gerćektenmi.Bana bi kere kız dedi ben bidaha sormadim hiç.Ama detaylida da kız demişlerdi bana.
Minikkus2021 1haziran Allah Allah bu doktor banami farkli konuşuyo anlamadim🤔Banada devlette yaptirabilirsin demişti.
1haziran Minikkus2021 kızımız var ..eşimde erkek istiyordu zaten Allah’ın bildiğini kulundan saklayamam bende aynı şekilde ama bnm bekarlığımdan beri istediğimdi bu aslında en önemlisi sağlık sonuçta rabbim sağlık versin ilk erkek diyince biz nasıl sevindik nasıl herkese anlatıyoruz ama bugün kız dedi eşim o kadar çok sinirlendiki kız olduğu için değil sadece emin ve net değilse neden söyledi bizi umutlandırdı oda evlat Buda ama bende sende alıştırdık kendimiz işte ismini falan hep düşündük bugünde öyle diyince moraller bozuldu eşimde beni pek etkilemedi aslında eşimin tepkisi hariç tabi 😌
1haziran Minikkus2021 yan komşumda ona gidiyo çocuk düşündüğü için ben tavsiye ettim kendisine aslında ilke hanıma gidiyordu oda Salih beye başladı eşinden sperm testi istemiş komşum devlette versek olur mu demiş yok bizim hastanemizde yapmanızı öneriyorum demiş onada
Minikkus2021 1haziran Gerçekten kötü bi durum ama yinede çok geç olmadan öğrenmişsinz.Sizmi sordunuz cinsiyetini yeniden yoksa kendisimi söyledi
1haziran Minikkus2021 bi öncekinde söylediğini hatırlamadı tabi hazır mısınız cinsiyetini öğrenmeye dedi bugün bende geçen ay söylemiştiniz aslında dedim AA öyle mi ne demiştim dedi erkek dedim yok Buda kız dedi bacak arası kordonu yanıltmıştır beni dedi gerçi yine kordonu bacak arasında ama dedi
Minikkus2021 1haziran Tövbe estağfurullah.Bak bende korktum şimdi bide ben bütün hazirliklari yaptim herşeyini aldim😱Ben ilk sordum söylememişti 17.haftada söyledi bana.bidahada hiç sormadim
1haziran Minikkus2021 az önce bi postu okudum sende gördün mü kadın farklı farklı doktorlara gitmek zorunda kalıyo bazı sebeplerden dolayı doktorlardan 2’si kız demiş 2’si erkek demiş kadın kafayı yicem diyodu sürekli değişiyor diye ☺️
1haziran Minikkus2021 valla bilmiyorum çok kafam karıştı kendisi hakkında yaklaşımını yani sıcak kanlılığını beğeniyorum anlatımıda öyle ama aklımızda çok karıştıran olaylar var anlattığım gibi işte
Minikkus2021 1haziran İnsanoğlu illaki yanılablir canim yapcak bşy yok biz mecburuz doktor ne derse ona inaniyoruz.Ama ben sordum yanılma payı olduğu için 17 haftadan önce söyelmyrum dedi.Detaylida kesin belli oluyor canim.
Mixi Ben sezer ardaya gidiyorum ve çok çok memnunum ki ben erkek doktora cok karşı olan birisdıydım şubat ayında kurtaj oldum sezerde ve cok memnun kaldım şimdi 29 haftalık hamileyim ve butun on yargılarımı kırdı fıkrımce düşünmeden gidebilirsiniz
1haziran Mixi karşı komşumda ona gidiyordu ilk aylarında ama davranışları konuşma tarzı çok ters tersliyor insanı demişti öyle mi acaba
1haziran Minikkus2021 bendede o hatayı yapıp erken söyledi dünkü kadında aynısı olmuş onda da 20. Haftada değişti dedi
1haziran Minikkus2021 hayırlısı artık ne diyelim sağlıklı olsunlarda ama araştırma içerisindeyim bakalım aslında fikrim devlette egemen beye muayene olup doğumumu özelde yapmaktı niyetim ama doktorların bazılarını bunu kabul etmiyo