Sevgi1907 edaelifokmn 28+6 haftalikken 1447 gramdi canım suan 30+4 olduk ama suan kac kilo bilmiyorum
06uysal edaelifokmn ah bir bilsemmmm. 31. Haftaya giricem pazartesi günü ama şu ana kadar hiç.kilosunu söylemedi doktorlar. Şehir hastanesine gidiyorum devlet hastanesi olduğu için söylemiyor galiba. Hep hatasıyla uyumlu diyor. Bende pazartesi günü özel muayeneye gidicem öğrenmek için hemde resim alırım 😃
Gizemli213 06uysal ultrason kagıdı vermiyor mu bende devlete gidiyorum kagıtta veriyor kilosunuda söylüyor
edaelifokmn Bende 30+0da gittim 1508 gram dedi doktor, bi arkadaşta yediklerine dikkat et kilosu az gibi konuştu kafama takıldı bi sizlere soruyım dedim
Mehtapakgl edaelifokmn canım benim erlen doğum riskim var. Ben bebeğim doğana kadar elimden geldiği kadar doğum kilosuna ulaşsın istiyorum. Çünkü bebeğime giden hem sağ damarda hem plesantada kan akışında direnç var. Perinatoloji uzmanı 30. Haftadan sonra bebeğin kilosunda azalma yaşanabilir. Ama beslenme ile bu durumu en aşağıya çekebilirsin demişti. Ve artı plesentada yaşlanmada başlamış.