Beyzabuglem Gokceeebade bugün bende sürekli kasılma sertlesme var hareketi çok az hissedemiyorum 29 haftaligim siz harekt hissediyonuzmu acaba
Gokceeebade Beyzabuglem ben 35+4 teyim canısı, hareket azlığı hissetmen senin normal çünkü 26 30 hafta arası uykuya alışma evresi Bi kaç güne düzelir merak etme
Eerrennn_ Beyzabuglem bende de sertleşme var sürekli, gün icinde özellikle geceleri. Bebek hareketini hissediyorum ben ama sertleşme icin carşamba doktora gidicem. Rahim agzını yumuşatıyormuş Allah korusun
Gokceeebade ccnntt__ 15.haftada nasıl kasılma hissedersiniz daha yeni hareketlerini hissetmeniz gerekir? Sizinki gaz olabilir bence?
esengl_ Gokceeebade benimde ne bu hafta çok arttı toplanıyor karnımın bir taragina öyle acıyor ki gece de ağrıyor sızlıyor 35 haftalığım
Gokceeebade momsboys sizinkinin kasılma olduğunu sanmıyorum, daha çok küçük bebeğiniz çünkü ben 35 +4 teyim..
Gokceeebade Tgcclskn bugün çok sık oldu ya korktum bende doğumum mu başlıyor diye bşraz daha rahatım şimdi elhamdülillah ama
sonos Gokceeebade bendede oluyordu doğum mu acaba diyordum 37 hafatalık oldum sancı bile yok nst de korkma.Ama anormal bir durum hissedersen git doktora her bebiş çünkü özel belli olmuyor
ccnntt__ Gokceeebade gaz değil onu ayırt edebiliyorum. Bebek karnımın bir yerine toplanıyor orası sertleşiyor. Genellikle sırt üstü bir süre yattıktan sonra oluyor yan yatınca geçiyor
Gokceeebade sonos 2 gün önce gittim elhamdülillah bi sorun yoktu yarın devam ederse giderim mutlaka teşekkürler 😊