Educator Defnenaz rahim filmini çektiren transferi oynayarak yaptırır😂 rahat ol hayatının en mukemmel anı olacak. Ayaklarını falan baglamıyorlar muayene olur gibi yatırıyorlar. Tek sıkıntı idrara sıkışık oluyorsun çatala yattıgında idrardan başka bir şey düşünemiyorsun o yuzden hiç acın olmuyor😂
Haticee0393 Defnenaz hayır hiç bişey hissetmedim gerçekten bak en kolayı buydu sanırım tüp bebek aşamalarından kendinize yaptığınız iğneler bile daha acılı bir süreç
NefesDeniz Defnenaz Zaten transferinizi anestezi ile yapamazlar ki uyanık olmanız lazım..tek bir ne acı ne hissiyat olacak hiç korkmayın normal alttan muayene varya onun kadar hissi dahi yok..ve transferlerinizi yerleştirirken sizden derin bir nefes almanızı isteyecekler çok çok basit kolay hiç korkmayın🙏🏻
Mucizee80 Defnenaz rahme iğne yerlestrmiyorlar çok basit bir islem bir dakika bile sürmedi desem yeridir gerçekten çok güzel bir duygu özel katater yardımıyla bırakıyorlar doktorum bak annesi bebeğin burda demişti dualarla transfer oldum
Beyzan Defnenaz konu ile hiç alakam yok tüp bebek tedavisi görmedim ama yukarıda o kadar güzel izah etmişlerki sizin adınıza çok sevindim burası çok faydalı bir platformmus dedim. İnşallah tüm süreç sağlıklı ilerler sağ salim kucağıniza almak nasip olur 😍
Beyzan Defnenaz çok heyecanlı hayırlı haberler alırız inşallah. Bir gün bu posta doğuma gidiyorum yazarsın Allah’ın izniyle 🤩
Defnenaz Ya kızlar çok çok çok teşekkür ederim. Bu ne be, dedim resmen. Hissetmedim bile. 🥰 peki şuan uzanıyoeum hastanedeyim. E ayağa kalkınca akmaz mı bu ya??