Mervem23 canım benim ilk suyum geldi ama ondan birgün önce hafif sancım oldu. Ertesi gün suyum geldi daha sonra 2 saat içinde sancıları başladı ilk başta girip çıkıyordu. Rahattım daha sonra dakikalarım düşmeye başladı. Ve sancı 15 dk giriyorsa 10 snliğine kesiliyordu ve o an oh diyorsun daha sonra tekrar giriyor ve hiç bitmeyecek sanıyorsun. Açılma bu şekilde ilerliyor doğumuna yakın dahada sıklaşıyor ve bu seferhiç kesilmiyor artık sen çözüm arıyorsun ister istemez ıkınıyorsun. Ikındıkca çıkacak ve bitecek gibi hissediyorsun ama bitmiyor çıkana kadar doğru nefes kontrolü yapman lazım yoksa gücün tamamen bitebiliyor. Benim şahsen böyle oldu ben hastaneye gittiğimde sadecesuyum geliyordu sana tavsiyem evde sancını çek 5 dk bire indimi sancın o zaman hastaneye git derim. Benim İlk doğum yanımda kimse yoktu aşırı panik yapmıştım hastaneye gittim devlette doğum yaptım ve benim yaptığım hastane de o gün o kadar doğum vardı ki kimse doğru düzgün ilgilenmemisti. Ve ben nasıl doğum yapacağımı o zaman kadar bilmiyordum Rabbım yardım etti o an kimse yardım edemiyor Allah tan baska kimse yaninda yok kimsenin gücü yetmiyor RABBİM öyle bir mucize veriyorki onu verirken kolay vermiyor emek çekiyorsun annelerin neden ayaklarının altında cennet olduğunu o zaman anlamiştim ben👌