Gizmolata Cemosum ben haftaya semih özeren beye gidicem gittikten sonra yazarım👍🏼 Daha önce muayneye gitmiştim prof. Kendisi başkasına güvenemem detaylıda şahsen
Rabia83 Cemosum benim kendi dr um yapıyor canım ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Yine aynı dr dan devam ediyorum yine kendi yapacak
Gizmolata Cemosum yani izmitin en çok övünülen kişilerin hocalığını yapmış. Biraz pahalı sadece ama napalım hayırlı şeyler duyalımda inşallah. Adamın muayne ücreti resmen beşik parası 🤦🏻♀️
Cemosum Gizmolata Yaa sorma benim özel sağlık sigortam var.karsilamiyor.izmitte yok anca istanbul acibademler🤦♂️
Rabia83 Cemosum akademi hastanesi Nuri Hüseyinoğlu canım aynı zamanda perinotolog.. ben ilk doğumumda da ekstra ücret ödemedim normal muayeneye gittim detaylı bakıp herşeyi söylendi
Suzii-90 Gizmolata aynen Firdevs Hanım da ikisini onerdi zaten semih beyden bulamadım kapalıymış bende riske atmadım Gülseren hanımdan aldım
Suzii-90 Cemosum rica ederim canm ben özellikle özel istedim eşimle giremedik hiç muayenelere o da görsün istiyorum oğlumuzu🥰