Beyzabuglem NilayRuya kendini yorunca da nabız çok yukseliyo benim dinlenirken 80 90 arası iş yapar olcersem 100 üstüne cikiyo
momelif Beyzabuglem NilayRuya carpinti maalesef panik ataktan bnde de bir til sonradn basladi ilk til sdce kalp krizi ve vesitli hastalklr geciriordm bu yilda modam kalp carpmasi ama diorm yahu paniktn oluor takil kafana gore sonra azalior ama icimde korkuo buyutursem vay hamile
Busra3509 NilayRuya kalp simdi 2ye bölündü yoruluyor ondan olsa gerek. Ben 190lari görünce ölecek gbi olyorm korkudan 😪
Busra3509 Beyzabuglem arada carpıntılarm olurdu. Hamile kaldm daha cok arttı taşikardi var. Ama nabzım surekli yüksek gece uykuda bile yuksek. Hemen yorulma var bsey yaparken carpıntı dan. Otururken bile nefes nefese kalıorm bzen carpıntı dan dolayı
momelif NilayRuya birde burda kac gundur herkes bir nabizdir tutturmus panik atagin en kotu yani bir belirtiden birileri bahsedince hemen bizde de mi vr acaba oluoruz oyuzdn bole olmsuz syleri okumaktan hep kacinin
NilayRuya momelif kendim gibi olanları gördükçe rahatlıyorum aslında iki gündür bunu sorun ettim yoksa aklıma bile gelmiyordu inşallah geçer hemen☺️
Beyzabuglem Ben şuan doğumu düşünüyorum bu korku carpintiyla nasıl yarı uyanık amaliyat olcam sizde bu korku varmı acaba
Beyzabuglem Busra3509 bence hepsi piskolejik kizlar düşünmeyin hamileliğe odaklanın sonucun da bebeklerimizi kucagimiza almanın mutlulugu var
Busra3509 NilayRuya taşikardi dedi. Hamilesin ondandir dedi zten ilacda verilmez dedi. Nabzımı ölcyorm hep yüksek. Zten carpıntı sürekli var.
momelif NilayRuya gecer gecer bu tarz syleri okuma ve carpinti zten bliorsn beynine komut veremiorsn oyuzden gecmior vesvese sapasaglamiz cok skur :))
Busra3509 NilayRuya evet. Su 1 aydr hemen hemen hergun böle.. Bazen az rhatlar gibi olyp sonra devam edior. Panikde cok yapıorm dahada yukselior herhalde korkudan. Hızlı attıkca korku oluyor icimde. Gögsm flan sıkısıor
NilayRuya Busra3509 ben de korkuyorum o an nefesim daralıyor , dün ağladım valla😁😁 kaç haftalık hamilesin?