Mervece06 denizali_ inşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
2melekannesi_ Mervece06 Ben korkutmak istemem ama benim suyum artmamıştı doktorum da demişti zaten havuç suyu vs etki etmez diye ama yapan ve arttı diyen de çok kişi var inşallah sizde artar hayırlısıyla 🤲🏻
Mervece06 2melekannesi_ doktor eğer artmazsa böbreklerinde sıkıntı var demektir dedi siz kaç haftalık hamilesiniz ya da doğurdunuz mu
baharbalkann denizali_ bende aktif su gelişi yoktu alttan muane ettiginde ama çamasırda oluyodu nedense bende enfeksiyonda çıkmıstı o zaman mantar falanda olmustum oda etkilemiş olabilir
denizali_ baharbalkann sanırım belki de ama ultrason da bakıldı suyu gitmişti bayağı ama nefes alacak kadar vardı 😒
2melekannesi_ Mervece06 benim 13.haftada böbreğinde parlaklık görmüştü geçedebilir kaladabilir ilerleyen haftaları bekleyelim demişti ama 18.haftada gelişimi yavaşladı suyu azaldı ve 22de erken doğum yaptım malesef inşallah sizin durumunuz iyi olur içinizi ferah tutun 🤲🏻
Didemyurdakul Mervece06 Insallah faydasını görürüz. Sabah aksam ictim birer bardak simdi yine başlayacağım geri. İsin sıkıcı tarafi su az olduğu için görüntü kalitesi yok gibi oluyor ultrasonda. Gittiğim hastanenin cihazına da doktoruna da güveniyorum ama hala net görüntü alınıp tam ölçüm yapılamaması canımı iyice sıktı
Mervece06 2melekannesi_ şuan yaşıyor mu peki bebeğiniz çok geçmiş olsun doktor bana da eğer artmazsa erken doğum olabilir dedi
prensesannesii_ denizali_ suyunuzun geldiğini nasıl anlıyorsunuz benimde suyum az havuç suyu içmeye başladım
denizali_ prensesannesii_ canım valla uzanıyordum bi baktım bezim sarı akıntıyla beraber sıvı gelmişti . Ama asla idrar değil idrar olsa sırılsıklam olurdum .
egesmom denizali_ kıvamlı yapışkan bir akıntı mı acaba benim de minik minik damla damla kıvamlı kremsi bi akıntım var beyaz veya sarı renkte çamaşırımda leke bırakıyor en son suyunda sorun yoktu ama korkuyorumm ve her gün var bu akıntı
denizali_ egesmom benim su tarzında geliyor sıvı şeklinde ama sizin yapışkan vs varsa belki doktorunuz fitil de yazabilir
Eise Mervece06 havuç suyunu nasıl cikariyosunuz herkes havuç suyu içtiğini yazmış herkeste katı meyve sikacagj mi var anlayamıyorum Ben birkaç kez rendeleyip elimle posasını sıktım ama el giriyor içine ve kendi elim de olsa başka yolu var mı diye dusunuyorum
Mervece06 Eise katı meyve sıkacağı aldım maalesef ben yapacak bi şey yoktu inşallah faydasını görürüm
Eise Mervece06 sonra belki postunuzu göremem ayrıca şimdiden bilgi vereyim size ,benim suyum az değildi ama bana forumda denk gelmişti aklımda kalmış Bursa uludağ üniversitesi hastanesinde bilge hanım su takviyesi yapabiliyormuş.
Kader_152199 Ya benimde böyle bi sıkıntım var yaa çarşamba günü randevum.vardi gittim suyun sınırda dedi bol bol su iç dedi ama havuç suyu diye bisey dem3eim sonra ben netten araştırdım orda gördüm havuç suyunu ama katı meyve sikcagim yok siz nasıl sıkıyorsunuz havucun suyunu
denizali_ Kader_152199 ben sıkacak almadan rondo da yapmiştim ama çok çok az çıkıyor bence sıkacak almak çok daha iyi 3 havuçtan 1 bardak mis gibi suyu çıkıyor
MiranEfeninannesi Kader_152199 Benimde 31 haftada su az dedi doktor. Havuç suyu iç dedi. Katı meyve sıkacağım benimde yok ama havuç çok severim. Sabah 5 tane akşam 5 tane havuç tükettim günlük olarak. 10 günün sonunda faydası olmuş artmış suyun dedi tabiki günlük içtiğim su miktarını da baya bi artırdım hiç içemezdim 2-3 bardak felandı yaklaşık 12-14 bardak içiyorum şuan 😊 Demek istediğim benimde katı meyve sıkacağım yoktu. O ay sıkışıktık alamazdık. Yiyerekte faydasını gördüm. Ama günlük 10 havuç dediğim gibi 😊 1-2 taneden zaten bir bardak su çıkması imkansız sıkacakla bile. 8-9 taneden 1 bardak anca çıkıyor diye duydum. Günlük 20 tane de yiyemeyebilirim diye zorlamadan kendimi 10 tanede bıraktım ikiye böldüm 10 taneyi de sabah akşam 😊
Mervece06 Kader_152199 banada bol bol su iç dedi havuç suyu demedi bende netten gördüm gittim katı meyve sıkacağı aldım
HifaZehra34 Mervece06 arkadaşımın artmıştı.Kuru yemiş, kutu meyve, normal meyve ye bol bol arttırıyo ben farkında olmadan yemiştim çok artmıştı