Kubra_6 Kızlar iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum aaaa şöyle belirtim var kesin hamileyim diye birşey söylemeyeceğim ama sizlere birşey sormak istiyorum yüzünüzde kuruluk,sivilcelenme ve vücutta kaşıntı yaşadınız mı ?
Aysem- Kubra_6 Benim inanılmaz bir kaşıntım vardı bütün vücudumda ve kurumuştu aynı zamnda ilk başta önemsemedim alerji oldum sandım meğer hamileymişim bu durumu doktora söylediğimde normal kiminle son haftalarsa kiminde başında olur demişti. Birde burun kanamam vardı.
Kubra_6 gel_artik_bebegim ya benim inanılmaz kaşıntım var vücudum kaşınıyor yüzüm kurudu ve sivilcelendim. Hamilelik belirtisi olarak görmüyorum ama yine de bi sormak istedim. Teşekkür ederim canım cevabın için
Kubra_6 yesim-1 ya cildim imkanı yok kurumazdı şimdi inanılmaz kurudu sivilcelendim birde inanılmaz kaşınıyorum 😂 çok sinir bozucu
gel_artik_bebegim Kubra_6 bunlar hamilelikte olan şeyler ama ilerleyen aylarda olan şeyler canım rica ederim 😊
Kubra_6 Aysem- ya adetime 8 gün var daha hani alerji yapacak birşey de yemedim. Yesem de öyle oldu derim anlarım ama inanılmaz kaşıntı var valla artık belirti mi hamilelik mi adet günümde belli olur.
Angels-35 Kubra_6 benim dudaklarım çok kurumuştu ve gece bile su içmeye kalkıyordum ağzım çok kuruyordu öyle bir şüphe duymuştum nitekimde hamileymişim 🙏
Didemmmmm Kubra_6 canım benim de adetime 6 gün var ara ara vücudum da kaşıntılar belirtimi bilemedim. Ama hamileysek bu kaşıntıyı takip etmemiz gerekiyormuş. İnşallah güzel haberler alırız da takibimizide yaparız 🙏
Kubra_6 Didemmmmm ay canım inşallah normalde hiç kaşınmam adet öncesi sonra diyorum kendi kendime uyuz gibi kaşınıyorum diye 😂 bi ben değilmişim anlaşılan inşallah hamilelik belirtisidir canım ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Didemmmmm Kubra_6 ben de çok kaşınma a ama dediğim gibi 2gündür olunca ve burada böyle bir kaç kişiden duyunca şaşırdım 😉 inşallah güzel haberler alırız canım. Başka belirti var mı sen de?
Kubra_6 Didemmmmm canım bi kaç gün önce şiddetli bir kasık ağrım vardı ve akıntım var beyaz kokusuz bir akıntı onun dışında da başka bit belirti yok sende ne gibi belirtiler var
Didemmmmm Kubra_6 bende bugün ara ara sağ kasık ve bel ağrısı ve 2gündür de beyaz akıntı var. Normal de benim adetime kadar hiç belirti olmaz adetten sonra başlar hayırlı sı bakalım 🙏 inşallah güzel haberler alırız
Nrgl_glbhr123 Kubra_6 canim 4 haftalik hamileyim yüzüm aşırı soluk ve kurulasti sivilce desen ztn fırlıyo bütün dengem degisti anında belli etti kendi hamileligim
Didemmmmm Nrgl_glbhr123 canım iki kez bebeğimi kaybettim acele etmek istemiyorum. 31 Aralık a kadar beklemek istiyorum bakalım hayırlısı inşallah 🙏 Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın 🙏