ozi52 filizzx Çin takvimine göre: Erkek çıktı. Sonra bide rus takvimi duydum onuda yaptım sonuç: Kız çıktı. 13. Hafta da cinsiyeti öğrendik doktorum %90 KIZ dedi 💙🧿😅 Bende durum bu şekil de oldu 🙈😅😅😅😅
Krizantem_ filizzx Yalan tamamen🤣 çin takvimi rus takvimi hep kız gösteriyordu burda okudum bir de maya takvimi varmış ona da bakayım dedim o da kızdı . Sonuç doktorun pipi demesi ile ufak çaplı bir şok 🤭 oğlum oluyor nasipse.
Flower3 Benim yanlış çıktı. Ama bi sayfada okudum olduğun yaşın üzerine 1 sene koyup bakmak gerekebilirmiş ekim doğumluyum aslında ama öyle deneyince doğru , ama normalde olduğum doğum tarihim ile bakınca yanlış her sayfada😄
Mpy Ilk hamileligim de erkek demişti doğru çıktı Simdi de 10+5 im yine erkek gösteriyor merakla bekliyorum 😑
47zeynep47 ozi52 aynen ya bende şuan cinsiyeti bilmiyoruz 8+5 oldum çin takvimi erkek diyor Rus takvimi kız diyor🥰🤦🤦🤦🤪
La_Liberte Melike0642 http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama bi de burdan hesaplayın ama son adet tarihinizi değil, yumurta çatlama gününüzü yazın 😊