Selinaymurat melmural aramızda bir hafta var neredeyse benim de 107 inşallah tez zamanda kavuşuruz hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla sağlıklı huzurlu mutlu şekilde
Dilek_25 Kubrabdr daha tam olarak belli değil ama nisanın 14 ü görünüyor hesaplara göre ortası işte. Eğer erken gelmezse.
Kubrabdr Melike0642 benimde 109 aramızda Bi gün selametle elimize alalım inşallah doktor hangi ay gün dedi size canım
Selinaymurat Akile3333 Amin inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah zamanlarımız tez vakitte geçsin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Selinaymurat Yelizimmmm3447 Amin inşallah zamanınız tez geçsin dileğimle hepimizin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
gozde_sarisoy Selinaymurat happy mom göre 119 ama sezaryen olucağı için biraz daha az doktor 39 hafta gibi alıyoruz dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin evlatlarımız İnşallah 🤰🏻🤲
esma_ Selinaymurat teşekkür ederim . Bu ikinci gebeliğim benim . İlk gebeliğimde erken doğum riskim vardı ve de bebeğin kafası büyüktü suyum fazlaydı çatım dardı ondan sebep sezeryan oldum . Başka doktorlarada gittim hepsi aynısını söyledi . Şuan bebeğimde de suyum fazla . Mecburi sezeryan . Ama doktorumdan çok memnunum
Selinaymurat esma_ Allah yardımcınız olsun öyle olması gerekiyorsa öyle olsun tabi bebek ve sizin sağlığınız için
Selinaymurat Neserdi Amin inşallah ya zorluklar zaman yaklaştıkça artıyor galiba ama olsun onlar için dayanıp sabredicez artık
Bernanisa Selinaymurat son 85 gün kaldı heyecan ve hevesle bekliyorum sanki ilk gebeliğim gibi 🙈 3 yaşında 1 kızım var 🥰
Selinaymurat Bernanisa ay heyecan işte ilk olsun kaçıncı olsun öyledir bende ilkken heyecandan nasıl vakit geçiriceğimi şaşırıyorum
Selinaymurat Eylullllllllll21- oh ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Melodyy Selinaymurat inşallah bazen güzel bazen yorgun bazen bel ağrısı oluyor ama herşeye şükür sonunu düşününce bütün yorgunluk ağrılar gidiyor ☺☺ sizin nasıl gidiyor sizin kaç gününüz var lac haftaliksiniz 😀
Selinaymurat Melodyy benim de 25.haftaya giricem inşallah benim de bel ağrım oluyor geceleri uykum olmuyor pek ama tez canlıyım yerim de de pek duramıyorum 107 gün var
0znur Son 103 🥳 25+2 olduk oğluşumla İlk haftalarda 20li haftalarda bile olan hamişleri görünce ne güzel yolun yarısından çoğunu bitirmisler diyordum. Şimdi haala çok varmış gibime geliyor. Sabırsızlanıyorum artık ☺️
Selinaymurat 0znur bende öyle başta ne güzel herkes yarılamış diye özenirdim şimdi de bitirenlere özeniyorum yarılayınca da🤗🤗