Deletedmom79 Selinaymurat beşiğimiz dışında herşeyimiz bitti canım Mart ortasına denk geliyor Allah kısmet ederse sizin
Selinaymurat Deletedmom79 ben daha neredeyse yeni başlıycam hazırlıklara benim doğumda Nisan 10 civarı gibi denildi 107 gün kaldı.
Selinaymurat Elifyali sizin azalmış şükür artık iyice hazırlıklara devam ediyorsunuzdur siz ben daha çok az başladım.
Elifyali Selinaymurat aynen cok şükür basladk bn de cift rakamlara dustugum de basladm hazrliga aylk para olarak kenara atmstik cok sukur….bide önceden arastrp karar vermstm modellere besikte araba da
Selinaymurat tgb94 öyle ama yani her zamanın ayrı güzelliği var sonuçta doğduktan sonra da onlaraa bakarak zaman geçiricez o daha da güzel geliyor bana inşallah
Selinaymurat esma_ sezeryan olmayı siz mi istediniz yani doktor mu hani onu uygun gördü kolaylık versin Allah şimdiden inşallah
esma_ Selinaymurat teşekkür ederim . Bu ikinci gebeliğim benim . İlk gebeliğimde erken doğum riskim vardı ve de bebeğin kafası büyüktü suyum fazlaydı çatım dardı ondan sebep sezeryan oldum . Başka doktorlarada gittim hepsi aynısını söyledi . Şuan bebeğimde de suyum fazla . Mecburi sezeryan . Ama doktorumdan çok memnunum
Selinaymurat gulsah_alp aynı günümüz kalmış bende de hiç karın yok gibi yani çok az var kilo da hiç alamadım öyle geçiyor bende temizliği yapıyorum ama iyice dip köşe temizliği son ay yaparım diye düşündüm
gulsah_alp Selinaymurat bende karın baya var 10 kilo kadar da aldım ağırlasmaya başladım.zaten evde eşim ve ben varız öyle çokta kirlenmiyo da yine de dolapları sil et dip köşe girdik iyice ağırlaşınca yapamam .Annem ben yaparım diyo geldikce de dip kose temizliyo ama kıyamıyorum ona da 🧕🌹
Ortmenanne16 Selinaymurat şafak 80. Bal oğlum ve geliyor 🥳 28. Haftanın içindeyim biraz bel ağrısı başladı gece sağa sola dönmem daha zorlaştı. Anladım ki ben ağırlaşıyorum. Başladım eşyalarını yikamaya beyazlar renklileri nevresimler yorganlar battaniyeleri derken 3 güne bitirdim ütününü falan bitirdim bı benim gecelikler kaldı ufak bı terzi işi var sonra artık valizi yaparım 🙏♥️😂
Selinaymurat Ortmenanne16 maşallah ne güzel yapmışsınız sizin işler baya bitmiş 2 buçuk ay kalmış tez zamanda kavuşursunuz inşallah
Selinaymurat H-M kötü olmuş Allah tez zamanda şifanızı versin Şafi ismiyle zordur tabi ama inşallah en yakında iyileşirsiniz
Selinaymurat Yasmink evet genelde hepimizin öyle galiba hele de bu 110 dan aşağısı öyle düşünüyor galiba 🤗
Selinaymurat kader_ozol az diyelim azalsın ama bende de öyle vakitler geçmiyor sanki ama bakalım bu günlerimizin sonucuna da güzelce kavuşuruz inşallah hepimiz
Burcudlkts Bizde 26+0 olduk 98 gununuz var programa gore ama allah nasip ederse planli sezeryan olucam o yüzden 80 gunumuz felan var yani mart basinda daha hic bir sey almadim isallah ocak sonu gibi baslicam 🥰🤰💙🤲
Selinaymurat Burcudlkts sizde ben gibi bekleyenlerdensiniz galiba ben Nisan da bekliyorum ama bende ocakta az az başlamayı düşünüyorum artık tabi sizin mart bir ay erken kolaylık versin Allah
Burcudlkts Selinaymurat saolun benim daha once 2 kaybim oldu oyuzden biraz tenkinliyim allah hepimize evlatlarimizi kucamiza almayi nasip etsin esyalar kolay 🤲🤲🙂👼
Selinaymurat A-F-B ne güzel inşallah azalır diyelim hepimizin duaları o yönde herhalde tez zamanda kavuşalım hepimiz 🌼
Selinaymurat Aylin61 sevindim sizin adınıza 99 A düştükten sonra daha çabuk azalır deniliyor bakalım bizlerinde öyle olur inşallah iyi yapmışsınız az az başlamak gerekiyor doğru