simaymasalim Selinaymurat 106 günümüz kaldı uygulamaya göre ama sezeryan olacağı için 96 gün de olabilir herseyini hazırladım çok şükür 😍
Selinaymurat simaymasalim maşallahne güzel hayırlısıyla olsun herşey hazırlıklar da tamamda sadece size zaman geçmesi kalmış 🌺
Tgcckir Şafak 111 🙈 2. Hamilileğim bakalım mart gibi doğururum diye düşünüyorum çünkü sezeryanlıyum erken hamile kaldım hayırlısı artık
Selinaymurat Tgcckir yaa Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza bebeğinizi olsun hayırlısıyla bereketiyle gelsin bebeğiniz vardır onun da bir hayrı
BurcuP Selinaymurat hayırlı olsun sizin de benim ikinci bebeğim olacak ilki sezeryandı bu da öyle olacak, doktor muhtemel 5 Nisan gibi dedi bana ama hayırlısı tabi ki..
simaymasalim Selinaymurat evet çok şükür biraz evham yaptım herseyini bitirdim erken oldu ama içimdeki heyecana yeni düştüm 🙈
BurcuP Selinaymurat ilk çocuktan kalanları saymazsak daha çocuğa çöp almadım geç mi kalıyorum bilemedimn😁 annem almaya başla diyor ama 🤷♀️
Selinaymurat BurcuP yaa ne güzel sizin benden bir 10 gün erken gibi inşallah kolay olur zamanında olur herşeyin iz
Selinaymurat BurcuP yani bende 25 haftaya girdim bende daha almadım hani benim ilk bebeğim olucak ta yinede hep ocakta felan az az başlarım diye düşündüm Nisana kadar da hallederim yani inşallah sizde ondan zamanla yaparsınız başlıyın isterseniz az az yinede