Bilge6363 Selinaymurat Bizimde hayırlısıyla 120 gun kaldı. 27 Nisan görünüyor ama Mayıs ı da bulabilir. Allah’ın izniyle hepimiz sagsalim kucağımıza alırız inşallah 🤲
annepanda Selinaymurat şafak 111… Allah 99 u da göstersin. Sonra tabi 88, 77…11 ve 1 i gostersin inşAllahh..
Selinaymurat annepanda Amin inşallah ya hepimiz için öyle olsun zor geçiyor gibi zaman ama geçicektir umuyorumm
Zala annepanda şafak 110..sezeryan olcam o nedenle mart sonu gibi. 30 haftalıkdan sonrası biraz zor geçiyo. İnşllh sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.
Selinaymurat kader_ozol Amin inşallah bende öyle düşünüyorum geçer yani zorda olsa sabredip geçiricez inşallah hepimiz
EceElif Selinaymurat bizimde son 100 günümüz ama sezaryen olacağı için 90 falan anca kaldı 🤩 yalnız iki oğlanla üçüncü gebelik hiç kolay olmadı birde covid korkusu herşeyi burnunuzdan getirdi 😤 sağlıcakla hepimiz bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah 🤲
Selinaymurat EceElif maşallah inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün ne güzel 3. Bebeğiniz ya Amin hepimize kolaylık versin Allah
yenianne140920 Selinaymurat Şafak 67 Mart başı olacak inşallah belli Şubat sonu 😂 günler hemen geçsin istiyorum günler geçtikçe heyecan basıyor zaten 😂
Selinaymurat yenianne140920 ayy ne güzel sevindim sizin adınıza darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de
annepanda Zala benim ilk dogumum içimden normal doğumgeciyor ama bebisim neyi tercih ederse o. Allah hayirla sağlikla kavustursun hepimizi 😍
yenianne140920 Selinaymurat Çok çabuk geçiyor bende sizin gibi yorum yapardım böyle ne güzel inşallah diye 😂