Nilirem kaç yıl önce okmuştunuz diğer sezaryeni
Bebeği kuvezde olanlar.
Tubasahra 29+5 le doğmustu 2019da kanguru bakımı vardı, virüs yoktu tabi.. 63 gün kaldı 2375le cıktı… şuan daha zor bi imtihandasınız virüsten dolayı kısıtlama cok ama o iyiyse siz de iyisiniz annelik babalık bu… İnşallah eve çıkıp koşturmaya basladıında ne günlerdi diyerek siz de anacaksınız… hep o zamanlar aklıma gelir o bebek bu bebek mi derim sulur büyüdü evde kosturuyor, darısı sizlere olsun🙏🏻
Tubasahra canım valla inşallah bende durdururum bebeğimi
Deletedmom27 İnşallah zamanını bekler miniğin.🤲🤲
- Düzenlendi
Nilirem Bende hemen hemen aynı sebepten doğum yaptım.Corona muhabbetine yasaklanmış görüşler .Keşke haftada 1 gosterseler an azından onada razıyım.Boylesi çok zor oluyor ya .😔Rabbim tez vakitte sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin bizlere.
Eminik İnşallah bekler şöyle siz 34 35 görürsünüz inşallah.
Mommy_006 Ah ah bu mucize büyüttüm şimdi 2 yaşında dediğin gibi eski günlere baktığımda nasıl büyüttük diyorum.İnsan alisamiyor hele şu süreçte giremiyorum yanına göremiyorum daha çok zorluyor.
Eminik 33+2 de canım
Baybymucize inşallah inşallah şöyle 34 35 görür en azından.
Merhaba benimde erken doğum riskim var 32+5 teyiz sizin yorumlarınızı okuyunca yüreğim sıkışıyor Rabbim size o sabrı vermişki bizede verir inşallah
Fsn26 İnşallah zamanını bekler miniğin.Benim bebeğim 26. Haftada dikiş yerlerine aşırı baskı yapmaya ve zorlsmaya başladı .29. haftada hastanede yattım Doğuma alincaktim bebeğim pozisyon değişince taburcu oldum .Sonraki hafta asiir ağrım baskı hissi çok fazlaydı bebeğim yine baş geliş olmuş dikişler incelmeye başlamış rahim ağzı kisalmis doktor o kdar ilaca seruma rağmen durmuyor bundan sonrası ikiniz içinde riskli olur dedi.
Tubasahra amin inşallah 🙏🏻
Tubasahra Kac kilo dogdu bende bugun 31 haftalik oldum ilk oglumu 29 haftalik dogurdum simdi yine erken dogum riskim var
Elifkzlcn 1680 gram doğdu.İnsallah bekler sizin bebis.Bende ablası 31 haftada birden doğdu bunda tedavi erken basladi bekler diyordum Bu ablasindan aceleci çıktı.
Tubasahra benimde bebeklerim 32+2 de doğdular 18 gün oldu hala küvezdeler şükür sağlıkları iyi ama görememek çok kötü ama foto atıyorlar bize yeni doğan yoğun bakımda çalışan tanıdığımız hemşire Buda bir nebze hasret gidermemize yardımcı oluyor 😭 en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşlh🙏🏻
O ağrılar genelde herkeste oluyor bebek büyüdükçe aşağıya baskı yaptığından sanırım birde ekstra bebek doğum pozisyonuna girdiyse daha daha fazla ağrı