NilayRuya Sumek15 ben nerdeyse 19 hafta oldum ama göstermedi kendini🙄 doktorum kalça yapısı kıza benziyor dedi bakalım iki hafta sonra randevu var inşallah gösterir☺️😁
Cute-Mom Sumek15 12.hftada devlete gittim cinsiyeti söylemedi 13.haftada özele gittim erkek olduğunu söyledi kız çocuğu biraz naz yapıyor galiba hemen göstermiyor kendini ama doktorum erkek olduğunu çok net bir şekilde söylemişti.Belirti olarak birşey söylemek gerekirse her gören direk erkek mi diye soruyor çünkü göbeğimde sadece öne doğru bir çıkıntı oluştu kızlarda biraz daha bel çevresine doğru şişme oluyor sanırım.Birde bende mi sadece bilmiyorum ama çok aşırı hareketli ve erkekler biraz daha iri oldukları için hafif bıçak gibi saplantılar oluyor karnımda
Yenianne001 Sumek15 canım benimki poz vermiyor ama nasıl olduysa 12. Haftada tahmini öğrendik, daha sonda her kontrolde de aynısını dediler nasipse oğluşumuz olacak 🙈 biraz öksür ultrasondayken yine göremezse
Gigy Sumek15 12.haftada öğrendik ,16 da netleşti ,yine de o kadar değişen kişiler duyuyorum ki detaylı da soracağım yine perinataloğuma 🤭🤭🤪🤪
Sumek15 Gigy özel de öğrenmişseniz değişmez devlet ise yanilma payı çok oluyor genelde ben Detaylı ultrasonda bakıldığında bile yanılan çok duydum 🤷♀️
Gigy Sumek15 evet özel ,perinataloğum çok iyi kendinden de emindi doktorum da onayladı ,ben de değişmez diye düşünüyorum zaten bir çok şey de aldık 🤪burada görünce çoğu kişiyi bazen acaba oluyor yine de
Sofftanne 20+2 yiz bizde yolun yarısı 🙂 kız a benzettiler 16. Haftadan beri ama doğru pozisyonu bulamadık net değil detaylı us nu bekliyoruz 😊😊😊