Senarsgnc Selam kızlar 19+2 olduk oğluşumla 2 gündür karnımda hafif sancılar var gibi ama dalga dalga yani sürekli olmuyor acaba rahim 20. Haftada göbek deliğine doğru çıkıyor demişti doktorum ondan olabilir mi ? Sizde de oldu mu
Yenianne001 Senarsgnc merhabaaa 20+2den selamlar, rahim büyüdüğü için kasılmalar vs normal dedi doktorum, çok dayanılmazsa tekrar görün, magnezyum kullanmıyorsan belki magnezyum başlar iyi gelir. Her şeyi dr daha iyi bilir benim de bildiğim bu kadar 🤷🏼♀️😅😇
Senarsgnc Yenianne001 yok canım öyle dayanılmaz değil ve sürekli olarak ta devam etmiyor arada dalga olarak geldi ama rahim büyüdüğünden diye duymuştum bende 😘
sumeyye8aslan Yenianne001 bizde yarın 21 olacaz arada ağrılar oluyo magnezyumdan mı acaba yorulunca en çokda yürüyünce çok agriyo kasiklarim sanki idrara sıkışık gibi bi his olur ya aynı öyle normal mi acaba
Alizade_16 Senarsgnc evet öyle yaa, onu hissedemediğim zamanlarda o kadar korkuyorumki, içimde kıpırdadığnı hiss edince kalbim rahatlıyo😍❤
Senarsgnc Alizade_16 ya ne güzel maşallah ben daha hissedemedim doktorum çok normal dedi ama merak ediyorum 🥰
Yasom 21+2 günlük hamileyim arada kasılmalar oluyor bende ama rahim büyüdüğü için demişti doktorum 🤭bunlar normalmiş bu haftalarda…
pbzm Senarsgnc bende bugun 19+2yim 2 gundur karnimin icinde baglar geriliyormus gibi bir sizi var ic karin buyudugu icindir diye tahmin ediyorum birde bugun hareketleri baya hissetmeye basladim 🥰
Senarsgnc pbzm hıhhhh benim de tam 2 gündür oluyor çok güzel anlattın ya bağlar geriliyor gibi ben daha hissedemedim ya heyecanla bekliyorum 😍
sumeyye8aslan pbzm 21 olacaz yarın ben tam hissedemiyorum ya da anlamıyom pek eşim hissediyo ama ben hissedemiyom sanki sadece geçen çok iyi hissettim ama genelde pıt pıt kalbini hissediyom
Cutepregnant Senarsgnc sessizlikte bekleye bekleye hissettim önceleri ayırt edemiyordum bagirsak hareketi sanıyordum. Şimdi günlük 3-4 saat toplamda uyanık sanırım dokunmalarını hissediyorum geri kalan zamanda uyuyor herhalde ki hiç hareket yok😁
Senarsgnc Cutepregnant ben çalıştığım için işyerinde çok fırsatım olmuyor ev de de denk getiremiyorum demekki zaten çoğu zaman uyuyorlarmış🥰
Cutepregnant Senarsgnc büyüme olduğu icin oluyor maden suyu da ise yarıyor azalıyor en azından o his 😊 doğumunuz normal mi sezaryen mi olacak
Senarsgnc Cutepregnant bende panikatak olduğu için normal doğum düşünmüyorum hiç ama doktorum ne der bilmiyorum tabi 😊
Cutepregnant Hazır herkes Mayısken birsey sorayım. Bu tetanoz asisini vurulan oldu mu?? Ne zaman yapılıyor? Herkes yapılmak zorunda mi acaba
sumeyye8aslan Cutepregnant Ben vuruldum geçen cuma ilk aşımızdı önümüzdeki ay yine var ama 1 hafta ağrısı geçmedi sislikte geçmemişti dün geçti şükür
Danlacan Cutepregnant aaa güzel soru bende bunu merak ediyordum 😀 tetanoz veya herhangi bir aşı olmamız gerekiyor mu acaba
merweeilbey1 Cutepregnant 20.haftada dediler bana canım ilk bebeğimde de yaptırmıştım ben bir sakınca görmedim
Fulyaa29 Cutepregnant perşembe günü vuruldum tam 20. Haftada sağlık ocağından arayıp çağırdılar . 2 gün oldu ağrım gecmedi ama dayanılmıycak bi ağrı değil