RANA60 Happy-jr Allah anali babali buyutsün Insallah peki açiklik oldugunda vajina bolgesin aci hissediyomusunuz.32+4 gece hafif bi aci başladi dun ayakta cok durdum ondanmi diyede bi düsündum .
RDT Kbra38 İnsallah. Bende taktırmadım bakalım eski haline dönecek mi böbrekler🤷♀️ Kaç haftanız kaldı doguma
Easliii Sağlıkla büyütün bebişinizi darısı bizlere bende o hastanede semra hanıma gidiyorum bir sorum olacaktı doğuma giderken hemşireye neler verdiniz acaba sizden neler istediler
Happy-jr Gamzecinar141119 benim beklenmedik zamanda olduğu için suslemedim odalar çok büyük değil ama yeni.olduklari için güzel . İzin sokağa çıkma yasağı varsa istediği saatte dışarı çıkasin die
edakyconal07 Happy-jr hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah,normal bir doğum yapmışsınız çok güzel,bnmde iki kızım normal ve su anda 3.ye 32.haftamdayim.duygulandim,Rabbim kimseyi bu yolda koymasın herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Kbra38 RDT benimki de son aşamada hidronefroz 4 yazıyordu raporlarda stend takılmazsa böbrekte kalıcı hasar olacaktı ve kızım küçüktü benim 34.haftaya kadar idare ederse takmayız demişlerdi ama 30.haftada sonra safhaya gelince takıldı
Drnzgn Happy-jr massallah erken doğmasına rağmen kilosu flan gayet iyiymiş Allah bağışlasın anali babalı büyüsün inşallah darısı bize benimde son 11 hafta