Happy-jr Canan1104 amin tşk ederim. Hiç bilmiyorum ne zaman döndü 32.haftada doktora gittiğimde bişi dememisti
Bir_Prenses_Annesi Happy-jr Allah analı babalı büyütsün ins qecmis olsun qüle qüle büyütün bebeqinizi bizde 35 olduk acaba bebisiniz kız mı erkek mi kız erken qelir derler malum 🌸
Mom42 Happy-jr Maşallah canım ne güzel bir doğum yapmışsın🥰bebeğinde kordon varmıydı benim bebeğimde 2 tur kordon var normal istiyorum nasipse merak ettim ☺️
ikizzannesi Happy-jr eltiniz gibi kaçıp gelmek isteyen insan çoktur 🤭 heyecanı herkesle yasamak çok farklı tabiki. Corona için bize de aynısı söylendi. Bilgileri aldık bizde. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için. Sağlıklı günleriniz olsun bebeğinizle insaallah 😊
Busracobann Happy-jr bende 35+4 de doğum yaptm kızıma kilosu 2760 di aynı yani şuku r bizim de kuvez ihtiyacımız olmadı sağlıkla büyütün bebeğinizi
B0220 Happy-jr maşallah 🧿 çok güzel canım Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah 🤲🏻♥️😍🥰 darısı başımıza son 15 gün🤰🏻🍀👩👧
Suheda0606 Happy-jr Allah analı babalı büyütsün kolay bi doğum olmuş bişey sorucam yasakta doğum olursa ki eşiniz için nasıl izin kağıdı çıkartırdınız nerden çıkarttırdınz yani
Gamzecinar141119 Happy-jr ne izni çıkardınız benimde doktorum o hastanede nergiz hocaya gidiyorum odalar nasıldı acaba bide odanızı süslmeye izin verdilermi
Happy-jr Gamzecinar141119 benim beklenmedik zamanda olduğu için suslemedim odalar çok büyük değil ama yeni.olduklari için güzel . İzin sokağa çıkma yasağı varsa istediği saatte dışarı çıkasin die
Rukiyesevgili 1000114383540251 Sizin doktor Mine hanımın soyadı ne ?. Bende koşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum orda benim doktorum var Mine hanım aynı kişi mi diye merak ettim ?.
ysmusic Happy-jr merhabalar hayırlı,ugurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah.29 haftalıgım Pendik Medipol’a gidiyorum.Memenun kaldınız mı doğumdan ,doğum sonrası vs her şeyden?
Mhmdenes2021 Tubinci doğumdan sonra idararini yaptığın torba alttan bı incecik hortum yardımı ile koyuyolar idrar gelince o tır aya gidiyo direk ağrısız bişey yani doğumdan sonra bı müddet kalkıp tuvalete gidemiyoruz ya ondan
Mhmdenes2021 Meleekyldrm kendini kasmassan kesinlikle sancılı bı işlem değil canım zaten sadece az bişey hissediyorsun hiç korkma
Mrvtpz RDT benimde sağ böbreğimde 2. Derece büyüme var ve daha 29+6 dayım sizin kac haftalikken farkedildi yada bugune kadar bi sorun yaşadınız mı neden acil olarak sezeryan oluyorsunuz cok sordum ama ilk gebeligim korkuyorum bende kusuruma bakmayn🙏🏻
RDT Mrvtpz benım 2 sinde de ileri derece de var . Siddetli agrı yasadıgım zamn farkettim. Sen de agrı var mı? 35. Haftamda anladık salı da doğum olacak insallah
Kbra38 Mrvtpz benimde 2 böbreğim de büyüme vardı 24. Haftada fark edildi 30. Hafta da stend takıldı size herhangi bir şey dediler mi
Mrvtpz Kbra38 kontrol altna alcaz surekli baklck dediler suan 2. Derece sag bobregim iste eger 3. Veya 4. Evreye gecerse stent takcz yoksa böbreğini bile kaybedebilirsin dediler