Hilalylmz58 Kizlar ansil geciyor hamileliginiz kacinci bebek cicnsiyet bellimi benim 3cu gebeligim 13 haftayim yuksek ihtimal kiz dedi tahmin etti ama yine bisey almakta terddt ediyorum degisirmi acaba diye sizde durum nedir
Sed22-09 Hilalylmz58 13 haftayım ilk gebeliğim erkek dedi doktor 💙 bu sıralar aşırı derecede iştahım arttı kendimi durdurmak istiyorum aöıktıkça yemek ekmek yememek için yoğurt vs şeyler yiyorum acaba fazlamı yiyorum diye kafaya takmaya başladım 😂😂
Tugbabuglem58 Hilalylmz58 8+3um ama burda yerimi alayim agustos 4 yaziyor ama sezeryan oldugum icin temmuzda gelir bebegim insallah saglikla sihhatle 3 gebeligim 6 yasinda bi kizim var erken dogum nedeniylede bi kizim melek oldu migde bulantim halsizligim var
pinar55 Bana da 12+3 te yüzde doksan kız dedi ama değişen çok oluyormuş bende bekleyeceğim 16 ya kadar. Doktor baya emindi ama acelesi yok sonucta kıyafetinde ☺️
Hilalylmz58 pinar55 bencede allah hayirlisini versin benim ikinkizim var bunu erkek olsun cok istedim. Ama nasip artik
hulya4627 Kötü geçiyor sürekli bulantı kusma halindeyim 2 gebelik ama ilkimi kızımı kaybettim 10 gün sonra kontrolümüz var 13 haftalık olmuş olucaz gösterir diye umut ediyorum
Hilalylmz58 hulya4627 isallah cnm rabbims aglikla kucahinada almayi nasip etsin ogrenirsin muhtemelen
Dilan2912 12+3 teyiz perşembe günü kontrolüm var ikili tarama testinde kendini gösterir mi bilmem cinsiyetini merak ediyorum
Hilalylmz58 Dilan2912 evet zaten bo ogrensek ama erken olumcada insan supheye dusuyor ben gbi kesin demeyince bilemiyor insan birde degisen cok oluyormusiah soze kesin bsey derler belki
Miumiu 12 haftalığım ben de ptesi ikili tarama testim var bir umut cinsiyet tahmininde bulunur mu acaba diye bekliyorumm🙏🏻😅
Hilalylmz58 Miumiu ayy isallah ogrenirsin camm ya insan merak ediyor osteer istemez bende 12+5te devlete gitmiştim solemedi bi hun sonra ozele gdip ogrendim 😊
Hilalylmz58 medineninannesi allah hayirlisini versin saglikla isallah benim iki kiz bunu erkek istedim. Ama olsun hayrlisi olsunda bakalim bunda cok kotu gecti hamileligim kizlardada hic ole olmadi cok rahttim ama yaşin felan etkisi var galiba
Kubranurilhan Biz de 12+3 olduk. Dün ikili tarama testi yaptırdık ama cinsiyeti öğrenemedik. İlk gebeliğim ☺️👼
Hilalylmz58 Kubranurilhan hayirlisi olsun insan ister istemez merak ediyor genelde ozelde soyluyorlar cinsiyetini ama allah herkesin gnlune gore saglikli evlat versin
medineninannesi Hilalylmz58 Amin inşallah 13yaşında kızım12 yaşında oglum var benimde bu hamileligim çok kötü geçiyor rabbim yardımcımız olsun
Miumiu Hilalylmz58 ayy inşallah tatlım valla gerçi öğrensem de sonradan değişebilir diyorlar ama bakalımm tahmin bile olsa güzell🙏🏻😍😍
Ayseunal_ Hilalylmz58 allah bağışlasın canim benim ki 18 Ekim ama doktor bir buçuk aylık hamilesin dedi ama bu uygulamada son adet tarihimi girdim 10 haftalık diyor ben anlamadım 😏🙄
eslemeslem Hilalylmz58 benimde 26 ya da 25 eylül 😂😂 ilk bebeğim ama zor geçiyor sürekli kanamam oluyor
Hilalylmz58 medineninannesi seninkilerde kurtarmis kendini hadi beninkilerde 12 biri 10yanda biri onlarda kurtardilr kendilerini baya ara olnca bu his olrakta farkli oluyor ozlemstik cocugu
Anneeoluyorumm İlk hamileliğim bugün 10+6 halsizlik yorgunluk ve uyku haricinde çok fazla bir şey olmadı 🤭ama bu hafta göğüs kaşıntısı ve döküntü oluyor bi çözüm bulamadım yaşayan ve çözüm bulan var mı 🙄
Ydgrshn Anneeoluyorumm bebek yagi kullan vucudun icin bol su ic birfe vucutta kutumlar cok fazla meydana geliyor
Htcyalmanci Anneeoluyorumm bende 10+6 hamileyim ancak çok şükür olmadı öyle birşey geçmiş olsun geçer işallah
Elifyusuf41 Sed22-09 canım bende 13 haftalığım ama dünden beri göbek deliğinin bi karış sol alt tarafında ağrım var bide sertlik var sanki sende de oldu mu öyle bişeler acaba bu arada bana da erkek dendi
Ayseunal_ Gamzeakd kaça haftalık oluyor senin ki canim benim kide 18 Ekim doktor bir buçuk aylık dedi 🤷♀️