Gizemaltnr Mavi-elif bende 25 haftalıkken 1100 gram 34cm ciktik ama doktor önde demedi bana masllah sizinkide güzel kilo aliyor
Mavi-elif Gizemaltnr bilemiyorum ya doktor hep kilosu önde diyodu bana 2 hafta önden giidyordu kilosu ve gelişimi ultrason ölçümlerinde şimdide 3 hafta oldu
Mavi-elif Gizemaltnr sezeryan doğum yaparsın dedi doktorum. Nedenini tam bilmiyorum ama gelişimine göre doğarsa vücudum daha kendini doğuma hazırlayamadan bebek gelmek isteyebilir diye galiba düşünüyorum
Baybymucize Mavi-elif maşallah canım 🧿 benm normal gününde gidiyor şeker gibi bir problemin yok değil mi yada şekerli şeyleri çok tüketiyor Muş’un
Mavi-elif Baybymucize yok canım şeker problemim öncedende yoktu gebelik şekeride bakıldı gizli şekerde bakıldı ama ikiside çıkmadı bebek iri genetik olabilir dedi en son doktor 😃
minikos Mavi-elif dikkat et sadece çokta diyetlik bi durum değil son haftalarda haftasını yakalıyo zaten
momelif Mavi-elif yani agirlikli 3 ay dan baslasa daha ii heleki biraz iri bebek olrsa zten 1 ayi hic gtmick en iisini yapmissiniz
Mavi-elif Minikbademinannesi bir haftayı çok önemsemiyolar sanırım doktorlar ama 27 hafta ne bilmiyorum bazen ölçüm yaparken ölçüyü büyük tutarsa doktor hafta olarak büyük çıkabiliyolar orda görünen net ölçüm için perinatalojiye gönderiyolar
Mavi-elif momelif evet oyüzden bizde 3 aylıktan almaya başladık bi kaç hastane çıkışı almıştım önceden 0-3 aylık artık giyebilirse onları giyer giyemezse 3 aydan devam☺️