Mavi-elif Merhaba anneler 26 hafta 0 günlüğüm ama ultrasonda bebeğin 29 hafta 3 günlük çıkıyor doktor sezeryan doğum yaparsın dedi. Kilosu ve gelişimine göre 3 hafta ileride çıkıyor. Sizde yaşadınızmı böyle şeyler
Bhr_21 Mavi-elif benim de 2 hafta önde son adet tarihine eminmisin diye soruyor surekli doktor en son şeker testi yapti bisey cikmadi şükür 😂😂
momelif Mavi-elif kilolu bir bebek gelecek herlde :) cnm diyet yap dr unda zten bilgi verecektir ters birbdurum olsa soler ztn Rabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin
minikos Benimde 35 haftalıkken öyleydi yediklerime dikkat ettim ve haftamızı yakaladık şimdi ☺️ Meyve ve tatlı türlerinden biraz kısman gerekecek😂
Mavi-elif Bhr_21 banada şeker testi yapıldı normal gizli şeker bakıldı oda normal bebek iri diyolardı 2 hafta ileriden gidiyordu bu kontrolde 3 hafta ileri çıktı😃şaşkınız
minikos Mavi-elif dikkat et sadece çokta diyetlik bi durum değil son haftalarda haftasını yakalıyo zaten
Ayseunal_ Ben de 3 buçuk aylık diye beklerken doktor bana 1bucuk aylık dedi 😂 beynimden vurulmuşa döndüm 🤭
Mavi-elif Ayseunal_ ya bide benim 25 haziran son adet tarihiim 7 temmuzda evlendim 🤭 7 temmuzdan sayılmıyor ama 25 hazirandan sayılıyordu ben ona göre bile ileride diyordum şmdi 29 haftalık çıkınca bebek hepimiz şaşırdık😂
Ces Mavi-elif bazen tabi haftasına geri dönüyor zamanla.26 Hafta biraz erken. genetik faktörlü olduğunu söylemişti doktor. Eşinle senin doğduğun ortalama kiloda doğar demişti doktor gerçekten de 4 kilo doğmuşuz bebişimde 4 kilo doğdu ancak. geç kalınmış bir doğumdu meğer bebiş gelişimini tamamlamış 8 gün kuvözde yattı
Ayseunal_ Mavi-elif benim Adet tarihim de 18 Ekim di 17 Kasım’da test yaptım hemen çıktı kan testi verdim ordan da çıktı kesede göründü ama 10 gün önce doktora gittim Bebek bir buçuk aylık dedi 🤷♀️😅 ağam benle eglenir galiba dedim
Mavi-elif Ces eşim 4200 doğmuş☺️ Ben 3400 bizede genetik dedi doktor babasına çektiyse tombiş bi bebek olacak galiba
Gizemaltnr Mavi-elif bende 25 haftalıkken 1100 gram 34cm ciktik ama doktor önde demedi bana masllah sizinkide güzel kilo aliyor
Mavi-elif Seyma_1990 korkulacak bi durum olduğunu düşünmüyorum ben bebişleri iyi besliyoruz hemen gelmek istiyolar galiba 😄