Busramom54 Anne54 onu hiç duymadım.. ama neden ona yönlendirdi ki acaba. Adatıpta zaten bülent bey detaylı ultrason çekiyor. Neyse bebeğiniz sağlıklı olsun da önemli olan o. 🙏☺️
Anne54 Busramom54 Bülent beyi söyledi bana doktorum ama ikiside aynı sayılır radyolojiye yaptırabilirsin dedi Bülent beyin detaylı ultrasonu 550 tl ve oda siyah beyaz gösteriyormuş bende gerek yok diyip radyolojiye gittim sen nerde nasıl yaptırdın canım 😐
Busramom54 Anne54 anladım canım.. ben henüz yaptırmadım. Sakaryalım ama görev dolayısıyla muş’tayız. Burda tek yapan devlet hastanesi radyoloji olduğu için sakaryaya gelmezsem o haftalarda radyolojiye yaptırcam galiba. Yani doktorun önerdiyse o da zaten önemli seylere bakmıştır için rahat olsun canım
Anne54 Busramom54 tabi tabi baktı inceledi canım Bülent beye gitmek isterdim ama dediğim gibi oda siyah beyaz veriyormuş gerek duymadım oyüzden Allah sanada yardım etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Msydn6 Mrvgl Geçen hafta pazartesi yaptırdım Perinatoloji ve Anne Bakım bölümü Selen Gürsoya, valla bende bir ay öncesinden başladım gece gündüz hatta saat başı girerek kontrol ediyordum en sonunda yakaladım randevu ve o şekilde aldım🌸
esraizmirli Kahvelim_ ümraniye santralde erbil bey var santral iş merkezinde özel muayenehanesi 280 tl ye yaptırdım canım çok da memnun kaldım hiçbir sorum cevapsızda kalmadı🥰