zeynos07 ilkim_55 hadi gözün Aydın benim dün 12 lerde gelmişti hala da minik minik geliyor ama sancı yok dünden beri bekliyorum hala sizde bi gelişme varmi😍
ilkim_55 zeynos07 bende de bi sancı yok. Ebeye mesaj attım oda şuanlik sancıları bekleyeceksin, bebeğin hareketlerini takip et dedi cok heyecanlıyım 🥰
zeynos07 Seliminannesi23 siz n’aptınız doğurdunuz mu merak ettim 😍 bende dün 12 de gelmişti ama hala ses Seda yok
Seliminannesi23 zeynos07 yok nerdeee 😅 ne gelen var ne giden. Yarın randevum var bakalım belki ben hissetmyrm sancıları nst de cıkar. 🤷🏼♀️
zeynos07 ilkim_55 kızlar benim sancılarım gelmeye başladı sıklaştı da sadece şiddetlenmesini bekliyorum
sarisu1 zeynos07 ah ne güzel gelmiş bir umut bekliyorum bende umarım suyunuzda gelirde açılma sancılarınızda ilerler kolay bir doğum olur inşallah 39+3 den selamlar ☺️
Dnacar83 zeynos07 nisan kanlimi geliyor bendede 3 gundur bi sumuksu akinti geldi ama ara ara geldi bu kanli degildi agri falan birseyde yok
halimefe2 zeynos07 gözün aydın canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün 🥰 sanada cok gecmıs olsun kurtuldun bitti sende 💕