melisa_serkan 29 eylül nasipse inşallah 💕
EYLÜL ANNELERİ VARMİ ?
DilekAdekaErkara elhamdülillah iyi gidiyor şimdilik tuvalete çok gitmekten şikayetçiyim 😊 Senin nasıl gidiyor
DeryaSalih benimde fena değil işte.çok çabuk yoruluyorum evde pek iş yapamıyorum hemen başım dönüyo halsiZleşiyorum .onun haricinde çok şükür 🙏 iyiyim
melisa_serkan son gün 25 eylül sezeryanım daha gün kesmedik acaba ne zaman alır kızlar doktor bilginiz varmı
MerveArslan cinsiyetiniz ne benim minik prensesim olucak inşallah
Kızlar doktorunuz size kac aylıkken tahminde bulundu ?
melisa_serkan 4 eylül 40 haftam ama malesef sezeryan olcağı için (ilk oğlumdan dolayı) bu da sezeryan canım🤗🤗
Nur1234 28 eylul kiz benimkide gobis sivri gidiyo one
Roya bizimde plesanta rahim ağzıma yakın doktor baya korkutmuştu en son doktorumu değiştirdim biraz rahatladım sizde durumlar nasıl
Farketmezz aslında mende 1az yakındı,ama ayın 14de gittiyimde kendi doktorum orda değildi USM_de başka doktor bakdı o dedi ki artık rahim ağzının üzerini kapatmış durumda(( kendi doktorumla henüz konuşmamışam. ama burdan okudum öyle devam ederse normal doğum olamazmış falan😢 iternette de araşdırdım.ben o problemin adının plesenta pravia olduğunu bilmirdim deye google-a ne yazıb arayacağımı bilmirdim. burdan öyrendim. yeni doktorunuz ne diyor?
5 Eylül 😍🙏🏼
Tugcesamet benim de öyle 😄
Roya bizim previa değil tanımız o yüzden doktor 30. Haftadan sonra komuşabiliriz doğumu en kötü sezeryan olursun dedi
melisa_serkan 25+3 👼🏻 8 Eylül bizimde tahmini tarihimiz☺
Deletedmom201 kız inşallah 😊
13 eylul☺
15 eylül Allah'ın izniyle oğluma kavusmam
Nur1234 son adet tarihi ne nur
melisa_serkan benimde ayni ❤ insallah hayirla kucagimiza aliriz bebegimizi