DeryaSalih benimde fena değil işte.çok çabuk yoruluyorum evde pek iş yapamıyorum hemen başım dönüyo halsiZleşiyorum .onun haricinde çok şükür 🙏 iyiyim

melisa_serkan son gün 25 eylül sezeryanım daha gün kesmedik acaba ne zaman alır kızlar doktor bilginiz varmı

Kızlar doktorunuz size kac aylıkken tahminde bulundu ?

melisa_serkan 4 eylül 40 haftam ama malesef sezeryan olcağı için (ilk oğlumdan dolayı) bu da sezeryan canım🤗🤗

Roya bizimde plesanta rahim ağzıma yakın doktor baya korkutmuştu en son doktorumu değiştirdim biraz rahatladım sizde durumlar nasıl

• Roya bunu yanıtladı.

Farketmezz aslında mende 1az yakındı,ama ayın 14de gittiyimde kendi doktorum orda değildi USM_de başka doktor bakdı o dedi ki artık rahim ağzının üzerini kapatmış durumda(( kendi doktorumla henüz konuşmamışam. ama burdan okudum öyle devam ederse normal doğum olamazmış falan😢 iternette de araşdırdım.ben o problemin adının plesenta pravia olduğunu bilmirdim deye google-a ne yazıb arayacağımı bilmirdim. burdan öyrendim. yeni doktorunuz ne diyor?

Roya bizim previa değil tanımız o yüzden doktor 30. Haftadan sonra komuşabiliriz doğumu en kötü sezeryan olursun dedi