Nuran9395 Ben 6 hafta 4 günlük hamileligim var ve bnm akıntım oluyo beyaz ve sarımsı gibi normal mi yaşayan var mı aceba korkuyorm ilk hamileligim bişey olucak diye
Mervetekmn Nuran9395 sarı renk enfeksıyon manya toplanılır idrar tahıllı vermelisin.benımde öyleydi beyaz sarı gibi enfeksıyon çıktı idrarda
MerveKaya38 Nuran9395 progestan fitil kullanıyorsan akıntı yapar canım arada benimde sarımsı geliyor idrar test te verdim hiç birsy çıkmadı normal heralde ya . İdrara baktır enfeksiyon yoksa normaldir canım Dr Danış ama.
Nrcnmhr Nuran9395 bmBen şuan 33 haftalık hamileyim başından beri hep var akıntı korkmayın bişey olmaz inşallah.
Nuran9395 Versim bundan 1 hafta önce bişey çıkmadı idrar tahlilinde temz çıktı daha biz, kalp atışı duymaya, gitmedik aceba kese oluşup bebek oluşmadı mı ki öyle olursa çok üzülürm çok agrı çektm çok dayandm o sancılara ilk haftamda
Nuran9395 Gidicem zaten çarşamba güni progestanı bırakalı 1 hafta oldu folikasit içiyorum sadece onun haricinse başka, ilaçlarm yok
FatmanurAyz Nuran9395 progestronu neden vermıstı canım bana doktorum vermedı sdce folık asıt kullanıyorum
Nuran9395 FatmanurAyz benm ilk ögrendgmde azcık bişey kanama lekesi geldi o yüzden verdi heralde snrada olmadı zaten şükür nkananam bi daha
FatmanurAyz Nuran9395 Hm anladım canım benım hıc lekelenme kanama olmadı bu zamna kadar sukur sdce ıstahım pek yok sabahları bırqz bulantım oluyor kalp atışını duysam bırde Ilk hamılelık olunca cok heycanlıyım ya 🙏🏻🥰
FatmanurAyz Nuran9395 ben gıttıgımde 5 haftalık dedi yılbaşından sonraya randevu verdi suan 6 haftaya gırdık
FatmanurAyz Nuran9395 kabızlık oluyor Ewt canım kasık agrılarım oluyordu hatta gecen gun karnım agrıdı ıkı gun boyunca korktum bile 🙏🏻
A_Alparslan Nuran9395 bende bir ilk başta birde şimdi en sonda yaşıyorum yaşadm akıntı sorunu baya çoktu yani hemde
Gzdsrm Canim hamilelikte akintilar normale gore fazla oluyo malesef benim doktorum pembe kahverengi kanli akinti olmadigi surece olabilio demisti sarimsi yesilimsi olan enfeksiyon oluyo sanirim tahlilde yaptirsiysan hicc korkma Allahin izniyle hic bisey olmaz