Bahar66 Slcn-21 bende dk bir sancı giriyordu sanki suan azaldı agrılarım 1 satta öncesi gibi degl ama biraz daha gün Aysın hemn gidecm Dr
Slcn-21 Bahar66 benim valla fazlalaşıyor azalmıyor şu an hazırlanıp çıkıcam korkuyorum evde doğurmaktan eşimde zaten çok kızıyor beklememe
Fatos3547 Beklemen hata canim acil gitmen lazim doğum başlamis tuvalete girme o bebegin gelecegi icin oyle oluyor bende oyle olmustum az kala tuvalette doguruyodum
Ozbek42 Slcn-21 açılma kaç cm bilemezsiniz ki..bi gidin kontrol etsinler tekrar gelrisiniz evinize en kötü
Oykununannesi55 Slcn-21 ne yaptınız bende 40+2 ıkınma hissi hariç hepsi bende de var iki gündür de sarı sarı akıntı geliyor du
Bahar66 Oykununannesi55 ben hala beklemedeyim biraz, daha iyiyi geceye göre belim ve karnıma ara, ara sidetli agrı giriyo bu arada 37 +4 acaba yalancı sancı mı yoksa dogum basladı mı
Oykununannesi55 Bahar66 bilemiyorum valla bende beklemedeyim dünden beri karnımın içi ağrıyor belim hiç durmadı kasılmalar var gel gitli ama ağrılara devamlı ebe gecende ikinma isteği duymadığın sürece boşuna gelme dedi
ipekkkkkkk7 Ozge5353 Aynı bende öyleyim canım bugün 33.hqftama girdim ağrım kasılmalarim var doktorum banada öyle söyledi takip et geçmezse gel nst ye bağlayalım dedi