6217 Saat 3 olmuş hala uyutmayan bi bebeğim karnımda bi oraya bi buraya bi sertleşme bi toplanma bi arada değişik çözemediğim hareketler ve mide yanma :((((( varmı benim gibi olan kızlar 🤰🏼💕
Dlngnz 6217 aynı durumları yaşıyorum kaburgalarıma baskılar, kasıklarda tekmeler, midemde ejderha var sanki 🤦♀️ Kemiklerin batma hissi🙄29+4 olduk 🙋♀️
Hasrt1 6217 uyuyamiyorum 33 haftaligim kasik agrisi arada oluyor kramplar baş ağrısı inşallah çektiğimiz herşeye değer bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli gelişimini tamamlamış bir şekilde kucağımiza alırız
pare66 haftama girdim bende de mide yanması başladı, mide asiti boğazımdan yukarı çıkıyor ve yakıyor çok zor bir durum
Haticekablan pare66 bu şikayetten bende çok çektim ve tek çözümü salatalıkla buldum şimdi gördüğüm herkese yazıyorum yatmadan önce bi tane ye inşallah sana da sifa olur🌸
Aze7307 Bende ayak altı yanmasından uyuyamıyorum gündüz birşey yokken , gece uzanıyım başlıyor bir yanma.
6217 Aze7307 ayyy evet yapı olarak acayip üşüyen biriyim ama bende de o var ayaklarım hep dışarda uyuyorum 🙄
Adosum_34 6217 tek bende mi diyordum ki benden olanlrda varmış 😂 saolsun minnoş kızım uyutmaz oldu beni ama zaman da gecmiyor bacım 29. Haftaya girdik gittikçe agırlasır olduk sag salim hayırlısıyla doguralıö aşırı zorlanıyorum artık
6217 Adosum_34 inş canım ya böyle bazen dayanamıyorum da işte anne olmak zormuş ne yapalım bebeğimiz için katlanıyoruz herşeye 😇👼🏻
Dilara12 Caglasimsekk ya bu mide yanmasına yok mu bi çözüm acaba bende alev topu yutmuş gibiyim asla uyuyamıyorum süt içtim maden suyu içtim işe yaramadı☹️
6217 Caglasimsekk aynı sorunlar demekki bebeğimiz büyüdükçe oluyor çünkü bende bitek bende mi diye düşğnüyodum 🤷♀️🤰🏼
6217 Dilara12 kuzum doktor bi şurup yazdı bana artık dayanamedim gittim ismi gavisgpn bu iyi geliyor ki hamilelerin çogu kullanıyor