Yarenim7 yelizozturkk 7 yaşında şuan erken doğum oldu çok sıkıntılar çektik geçen sene toparladı yavrum o yuzden bu kadar ara werdik inşallah canım herkezin gönlüne göre wersin rabbim 🙏
yelizozturkk Yarenim7 ayy maşallah Allah uzun ömürler versin. Çok şükür toparlamış, beterinden korusun🙏🏻 Ben de korkuyorum erken doğumdan. 2 gün önce nst’de kasılmam çıktı ilaç filan verdi doktorum ama psikolojik olarak etkilendim bi kere. En ufak ıslaklıkta suyum geldi filan sanıyorum 😢
Yarenim7 Jade06 genelde 20. Haftadan sonra iyice hareketlenir derler muayenede sorun yoksa üzülme canım daha hareketlenir
Jade06 Yarenim7 Evet öyle diyorlar, muayenede sıkıntı çıkmadı şükür. İki hafta önce gitmiştim. Şimdi 20-21 haftayı bekliyorum detaylı ultrasyon için. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤗
Hayat1234 Jade06 hiç takma kafana ilk gebelikte hareketleri 21 22 haftadan sonra daha sık hissedersin normal yani benim 3🤣
Yarenim7 yelizozturkk kuzum hiç düşünme içini ferah tutmaya çaliş 34 haftalık doğdu suyum geldi benim de sen yinede tedbiri al takdiri Allaha bırak 🙏
Dilara12 yelizozturkk sanırım öyle ben her zaman dikkat ederdim bugün hiç dikkat etmedim yediklerime ve bugün inanılmaz yanma var hiç bu kadar yanmamıştı ☹️ Başka bir çözümü var mı acaba ne rahatlatır ki sütten başka
yelizozturkk Dilara12 valla canım ben bi de mide asitimi çıkarınca rahatlıyordum. Zaten alev çıkcakmış gibi hissettiren o. Gaz çıkarırken ağzıma kadar geliyordu hiç durmadan lavaboya koşup çıkarıyordum.
yelizozturkk Hayat1234 ayy bana hiç etki etmemişti o. Aksine daha çok yanmıştım. Kişiye göre değişiyor demek ki.
yelizozturkk Yarenim7 Öyle canım tabi takdir Allahın. Bugünlere kadar bile çok zor geldik, kanamalar, iğneler, ilaçlar. Bundan sonrası için de iyi düşünmekten başka yapacağım yok. Beyfendi de ben hazırım der gibi bir hareketli zaten maşallah. Kurtlu çocuğum 😂