Nurbl Umrannnshnnözel Akdeniz şifa varsak hastanesine gidiyorum dr Kerim Emrah Yavuz ilgili bi doktor memnunum
Kuzeyufuk Gulsum1205 annem kendisinde ameliyat oldu cidden muhteşem bir doktor kendisi ben aksuda oturuyorum bana orası çok uzak oluyor doktorumdan memnun olmasam kesinlikle tercih ederdim
Gulsum1205 Kuzeyufuk evt bnde çok memnununm herzamn yardmci oldu ilk gebelimde orda doğum yaptm gayet güzelbi doğumdü bunda da ilk öğrendiğimden beriorya gdyorum
Kuzeyufuk edakyconal07 kesinlikle Figen hanım benim için çok çok özel çok çok muhteşem bir doktor siz sezeryanmı doğum yaptınız
edakyconal07 1mervetezer Kuzeyufuk iki kızımı normal doğum yaptım 4.100 Gr olarak ve Figen hanımın sayesindede çok güzel bir doğumum oldu çok sukur
edakyconal07 Şu anda oğluma hamileyim oturduğum yer vitaliye yakın olduğun için doktorum Sema mulayim ama kendisinde çok sewdim çok iyi soyadı gibi mülayim😊
Zeynepberenbatuhan7 Şelale tıpa gidiyorum. Ali bey çok iyi kendisi. Son 2 randevumu sigorta Selda hanımdan aldım. O da çok iyi doktor
edakyconal07 Kuzeyufuk Sema hanım soğuk değil aslında yapısı öyle,bende ilk gittiğimde terettutlu gittim geldim ama zaman ilerledikçe gerçekten yapısı gereği öyle olduğunu gördüm,biz gulusuyoruz sakalasiyoruz çokda yardımcı sağolsun inşallah böylede gider☺️
Folikasit18 1mervetezer ben de Mustafa Hocama gidiyorum.24 haftalık olduk. Doğum ücretlerini konuştunuz mu?
crescent_ Miyok ilk doğumumda Radyolog Hasan Urcu’ya gitmiştim gayet de memnun kaldım. Bu seferkinde Perinatolog Mehmet Şimşek’e gittim. Ondan da memnun kaldım. Her ikisini de tavsiye ederim.
1mervetezer Folikasit18 yok daha konuşmadım ama bazen buralarda paylaşıyorlar 3500 gibi bir şey sanırım zam da gelir yıl başından sonra bakalım 😀
Folikasit18 1mervetezer ayyy ya keşke hamile kalmadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırsaydık 🙈 planlı gebelikti üstelik ben bir de epidural istiyorum yandık
1mervetezer Folikasit18 benim de planlıydı ama hiç düşünemedim 😅doğuma karar veremiyorum daha kafam çok karışık 😂