Merved91 Selam kızlar 🤚🏼 Yarın şeker yüklemem var. Bir arkadaşımla konuştum. O sıvıyı içtikten sonra bayıldım fenalaştım falan dedi korktum o yuzden. Yaptıranlar ve böyle bi durum yaşayanlar varmı 😱
ssnnmmm Merved91 ben yaptırdım ama bende öyle bişey olmadı miden bulanırsa sakın kusma geçersiz oluyor bi dışarı çık hava al iyi gelir ve hızlı iç demişti hemşire bana daha az miden bulanır diye yaklaşık 2dk içinde hepsini içtim
Susamcan Merved91 bende burada görüp korkmuştum ama bende öyle bir durum olmadı allahtan. Hemşire kusarsan bize söyle hava al biraz dışarda çok hareket etme filan dedi bende ağırlık yaptı sadece hastanede. Evde biraz daha kötü oldum gözümü açamadım bi süre uyumuşum filan öyle bi durum oldu bende
[silindi] Merved91 merhaba. Daha bugün yaptırdım. Tatlı seviyorsanız ben çok sevdim tadını hepsini rahatça içtim sadece aç karnına içtiğiniz için biraz tansiyon düşüklüğü olabilir. Onun dışında hiçbir sıkıntı yok
Busramusti Merved91 benim içtiğim bildiğiniz elma suyuydu sadece şekeri biraz fazlaydı çok az ateşimi yükseltti o kadar
Itssoelif Sadece biraz midem yandı, başka hiç yan etkisi olmadı, şekerim sınırda çıkmasına rağmen. Içtiğim şey gazozun az daha sekerlisi gibi elma aromalı bir icecekti.
FatRam_1703 Merved91 Geçen hata yaptırdım bayılma kusma baş dönmesi vs olmadı bende.. Ama yanımda başka biri daha yaptırdi o kusmuştu. Aynı şeyi içti benimle ama bende olmadı birşey kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum.
Hlme-26 Merved91 bende bugün yaptırdım 1 Aydın herkes çok zararlı vs bilmem ne dedi doktorumu dinleyip gittim tadı çok kötü diyenler. Kusarsın diyenler oldu meyve aromalı olanlar var ve aşırı lezzetli aynı meyveli gazoz gibi 1 saat sonrasında kan verdiğimde sadece tansiyonum düştü ama beni kan etkiliyor diye temiz hava aldım kendime geldim yani Diceğim şuki herkesin bünyesi farklı korkulacak birşey yok içini ferah tut
MihricanA Merved91 Yok artik nasil bayıldı? Ac karnına olduğu icin bulantı oluyor ama bayilacak kadar degil
Busramusti Hlme-26 evet ufak bi ateşim yükseldi kan alırken farkettiler onuda onun dışında başka belirti olmadı