Ces EsmaSahin yani doktorlar 19 20. Hafta ilk gebelik. ikinci ise 16. Haftadan sonra hissetmeye başlar diyorlar. ben ikinciye gebeyim 16 haftayı geçtim hala hissetmiyorum insanlar ilkte 13te hissediyor masallah anlamadım tamam çok güzel bir duygu onu yasamak istiyorsun ama yani ☺️
EsmaSahin Ces Canım o gazdir hissedemezler erkenden,ben 4. Ye hamileyim 14 haftalık ,bebek mi acaba derken gaz oluyor,16 haftadan sonra hissediliyor 20.haftada ise baya gucleniyor çok mutlu edici bir olay
Ftm_binboa17 EsmaSahin tahtamın eksik olduğunu düşünmüyorum eğerim seviyemde buna izin vermez zaten ama kırıcı olmak konusunda burda ki anneleri eline kimse su dökemez alkışlıyorum 👏🏻 Bizi bozdunuz. Bundan sonra size sorma zahmetinde bulunacam bebeği hissetmeden önce
EsmaSahin Ftm_binboa17 canım seni üzmek istemezdim ,bizde o kadar çok dolduk ki boyle postlardan artik yazmak istedim,yeni anne diye gülüp geçerdim uzerine alınma,lutfen anneler biraz arastiralim doktor videolarını izleyelim
Anneadayi09 EsmaSahin gazları oluyor aha bebeğim hareket etti diyorlar hemen bi post. Sonra damar segirmesi oluyor aha bebeğim hareket etti hemen bi post. Bağırsaklarından ses geliyor aha bebeğim hareket etti diyorlar hemen bi post. Vs vs… bilimsel olarak mümkün olmayan şeyleri olduruyorlar daha ne diyim gülüp geçiyorum artık 🙃 olumsuz bişey diyince de kalbimizi kirdiniz bravo oluyor ve cahil olan biz oluyoruz gerçekler bazen moral bozabiliyor.
Ftm_binboa17 Anneadayi09 keşke sadece gülüp geçseydiniz kırıcı olmamış olurdunuz ayıca akşam akşam sizi güldürdüler için sevinmiş olurdunuz 😬
Ces Ftm_binboa17 kırıcı olmak istemem yanlış anlamayın ancak 12 haftalık bir bebeği hissetmenizin imkanı Yok bu tıbben de mümkün değil 12-13 gramlık bişi karnınıza bası uygulayamaz yani seğirmedir gazdır ☺️
Anneadayi09 Ces canım uğraşma bilimsel açıklamalara saldırıyor yorma kendini. Hanimefendide 1-2 haftalıkken hissedenlerden galiba 😐
Ftm_binboa17 Ces ben zaten baskı hissetmedim yukarda da yazdım balık gibi bir dönme hissiydi belkide değildi ama burda ki annelerin çok sert ve test konuşmasından aşırı sıkıldımm.. neyse iyi akşamlar 🌸
Ces Anneadayi09 ama bunlar gerçek inansalar da inanmasalar da ama benim öyle oldu diye bir şey Yok.ne diyelim onlar için ne güzel 😊
Ces Ftm_binboa17 benim dediğim bası o değil hissetmeniz açısından diyorum kadın doğumcunun yanında çalıştım uzun yıllar kendisi de bu tabiri kullanırdı.balık gibi dönme dediğiniz de olamaz. O dönemler dediğim gibi 12-13 gram civarı iken doktorların 19-20. Haftada hissedersin dediği zamanda neredeyse 10-15 katı büyüklüğe ulaşıyor bu da hissetmeniz için yeterli bir ağırlık.yani evet güzel bir duygu hemen hissetmek istemeniz de normal ancak her şeyin zamanı var iyi akşamlar 💕
Mom046 Anneadayi09 Bende iki haftalıktı siz geç hissetmişsiniz hatta @Mom092 ve @halitefe 1.haftada hissetmiş ama ben inanmıyorum onlara
halitefe Mom046 aaa 12. Hafta mı evet baya geç hissetmiş biz daha erken hissetmiştik doktorda hissedemezsin dedi ama benden iyi mi bilecek canım karnımda birşeyler oldu işte çocuk fasulye kadar eliyle ayağıyla vurabilir yani😁😁
Kertenkelemiz pinar55 yok bende öyle sanıyordum ama değilmiş 😌 hatta ben bi hafta sağ bi hafta sol olunca acaba ikiz mi demiştim 🤣🤣 ama hep aynı yerde olmazmış
Mom046 halitefe bide 9.hafta hissedenler var ne kadar şanssızlar 🤦🏽♀️ hayata geç kalmak çok kötü bişey bizim adımıza seviyorum arkadaşım
pinar55 Anneadayi09 EsmaSahin ben kesin hissettim kafasında değilim farkındaysanız sadece acaba mı diye düşünüyorum. Doktora gittiğimde de tam o bölgede bebek burda demesi aklımı karıştırdı sadece yoksa sizin bildiğiniz kadarını bizde biliyoruzdur değil mi? Ki kesin hissettim desem kesin buna inanıyorum desem bile üslubunuz hoş mu acaba? Burada hepimiz aklımıza takılanları soruyoruz daha önce 10 kere hamile kalmadık hiç birimiz sonuçta.
Anneadayi09 pinar55 farkındaysanız ben 9. Haftamda hissettim diyen hanımefendiye cevap yazdım yorumları iyi okuyun lütfen sizi etiketlemedim bile. Ayrıca bebek karnimizda zaten doktora bebek burdaki desem evet dicek zaten niye bu kadar şok yaşadınız anlamadim