Ces Ftm_binboa17 yalnız öğretmen olmanız demek her şeyi bilmeniz anlamına gelmiyor. Herkese cevap verdim demişsiniz okudum da anlamlı cümleler çok göremedim.bakın 12. Haftada hareket hissettim demişsiniz demek ki bazı bilgiler noksan yoksa hissedemeyeceğinizi bilmiş olmanız gerekiyordu
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi canım bende gördüm nasıl küfür ettiğini savcılığa bile verilmeyi hakkettiler yani ama helal olsun sana ağzından argo hiçbir şey çıkmadı 👏👏
ikiiPrensensAnnesi Deryauzm27 bide bana dio sn saydırıyon biraz geç fatkettim uyanıklığını yorumları sileceğini bilseydm ss alırdım yorumlarının 😏hem küfrediyor karşındakini kışkırtıyo sonra hemen siliyo sen ettin dio Allah ıslah etsn 🤦
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi aynen okadar küfür nereye gitti gece saydiriyordu artık midem kaldırmadı bir bayandan o sözleri çıktım sayfadan 😏
ikiiPrensensAnnesi Deryauzm27 hangi ara sildi hiç farketmedm sondan bi iki tane anca görüntüsünü alabildm ama hepsini silmiş napmayı planlıyo çok merak ediyorum 🤷o cvpladığım yorumlar nere kayboldu silince mahsum oluyo insan ona göre demek ne güzel 👏
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi senin ağzından hiç kötü bir kelime çıkmadı valla ben senin kadar sabırlı bile değilim helal olsun sana şeninde yazdıklarını onunda yazdıklarını gördüm diyorum ya savcılığa bile verilirdi söyledi küfürlerden dolayı
ikiiPrensensAnnesi Bunu yakaladm sildiğinin farkına varana hepsini önemlisi daha güzel küfürlerini silmiş uyanık silince mahsum oluyo öyleyse hepimiz küfredelim sonra silelim hiç bişi olmamış olur ne güzel 🤦🤷
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi bu söylediği bile çok ayıp varya boşver Allah’a bırak herkes kendine yakışanı yapar ben geceden beri görüyorum bikere bile ağzını bozmadim sen 👏
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi valla hiç bozma moralini bebişe yazık bu tarz insanlardan uzak durmak lazım
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi valla bende üzüldüm bizi tanımadığı halde bukadar küfür etti o çocuk hep yanında olacak ona ne öğretecek çok yazık 😏
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi senin bebiş çok şanslı sabırlı ve seviyeli annesi var bu arada kaçıncı gebelik 🌼