ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 sen küfret ama biri nie kufrediyon diyince saydırdn de ohhhh ne guzel yaa bnm uyarmam saydırmak sayılıyorsa senin nedir ??
ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 cok komiksn ve fenasn hayırdr küfürlerin silinmiş👏Allah insanları sen gbisinden korusun cok fenasn etrafındakileri şerinden korusun Rabbim 🤲
ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 nie kufur ediyon sonra siliyon yoksa azda olsan utanma duygusu mu geliyo çok şükür🤲
NilayRuya Olabilir de olmayabilir de . Ben 18.haftam da hissetmeye başladım ama belli olmaz net cevap için doktorunuza danışın derim
Seher24 pinar55 erkektir o yüzden erken hissetmişsiniz oğlumda bende öyleydim şimdi kızım olacak ve 17-5 haftalık yeni hissetmeye başladım kız Ağır olur erkek daha hararetli derler büyüklerimiz doğru imiş 😁
ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 terbiyesiz dıyene bakın küfürleri havada uçusuyo sonra terbiyesz dio biraz adam olda kufurlerini silme kalsn herkes okusun görsn kim terbiyesz
NilayRuya ikiiPrensensAnnesi burda yorumları kendin silebiliyor musun ki? Belki moderatör siliyordur ama kendinize gelin ya yorumların hepsini okudum gerçekten ben üzüldüm hepimiz anneyiz birbirimizle dalga geçmeye hakkımız yok . Bilmeyenler öğrenmek için yazıyor bizde güzel dille cevap verelim arkadaşlar kalp kırmaya gerek yok . Hepinize iyi geceler
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi canım bende gördüm nasıl küfür ettiğini savcılığa bile verilmeyi hakkettiler yani ama helal olsun sana ağzından argo hiçbir şey çıkmadı 👏👏
ikiiPrensensAnnesi NilayRuya yok cnm hemen duzenle girersn cok zamn gecmeden yapabiliyon uyanık arkadaşta öyle yapıyo ediyo sonra bişi dememiş gbi siliyo ve bn dememişim sn deyip uste çıkıyo
ikiiPrensensAnnesi Anneadayi09 Anneadayi09 ne ddm mesela hangisi ahlaksız kelimeymiş bbm söyleyip kullandığım
Deryauzm27 ikiiPrensensAnnesi aynen okadar küfür nereye gitti gece saydiriyordu artık midem kaldırmadı bir bayandan o sözleri çıktım sayfadan 😏