• Bulantı Kusma Ne zaman Bitiyo 🤢🤢

9 haftalik olduk bitmek bilmeyen kusmalarm var sbh sbh 3 defa kustum aksama kdr haddi hesabi olmuyo premesis zofer hic bseyn etkisi yok napcam ben 😭😵😭😵😭

1. Ayın dolduğu an bıçak gibi biranda kesiliyor canım doktorun bulantı ilacıda yazabilir bana çok iyi geliyordu rahatlatıyordu

Herkeste farklı oluyor bu doğuma kadar süren bile oluyormuş. Benim 3 ay bitti hiçbir şey kalmadı. İnşallah sizin de öyle olur

Benim 6 ayın sonunda bitti bende bittim çok geçmiş olsun benim kusmamı ne serum ne hap kesti aksine ilaç aldıkça arttı en son mide delinmesi ve kanama geçirdim hastanede yattım orada verilen tedaviden sonra azaldı ve kesildi. Geçmiş olsun

Aysimatugce 3.ay dolduğunda bitti benim kusmalarım ama arada bir kokulardan dolayı bulantı olabiliyor sizinde bir an önce biter inşallah

Bebegim
            2 tane bulanti ilaci degistirdm ve kesmedi hix hiseklde su anda premesis kullaniyorum onuda icer icmez kusuyorum napcam blmiyorum

gunaynur
              Insallah gecer insallah tek temennim o gercekten kusmaktan isime odaklanaamiyorum calisiyorum birde

Asafff
              Cok gecms olsn sizede Insllh benmki okdr surmez gecer hemen 3 bucuk kilo verdim

Aysimatugce bnm tam 17. Haftada kesildi ama ozamana kadar su bilr içemedim Allah yardımcınz olsn aç kalıyorsanız ekmekle ayran için ayran miğdeye iyi geliyo

Sana diyebileceğim tek şey yiyebiliyorsan ye dolu dolu kus ama boş mideye verilen ilaçlar daha da yan etki yapıyor ben hiç yiyemiyordum artık bagırsaktan gelen yeşil safrayı kusuyordum benim gibi inş olmazsın yiyebildiğin kadar ye boş mideye hiç bişey çözüm olmuyor benim mide kanaması bu yüzden olmuş şimdi bebek maması gibi yiyorum tedavide alamıyorum Doğuma iki buçuk ay var daha asıl tedavi o zaman başlayacak belkide ameliyat deri Allah kimseye yaşatmasın böyle bir gebeliği bebeğim çok iyi herşeye rağmen çok güçlüydü bırakmadı beni sende sıkma canını açık alana çık gez evde çok durma

Cigdembakar

Cbuk kraker bide marul yiyebiliyorum sadece ekmek te binde bir Ondan bile tiksindim

Asafff
                  Yok canm calisiyorum zaten aksmda eve gdnce saolsun esim gezdiriyo evde olnca dha cok kotu oluyorum cnku Meyve yemeye calsiiyorum ama vucut onuda kabul etmiyorum Napcagimi bilmiyorum allahm yardmcimiz olsn cok cok gecmis olsn sizefe rbbim kucagimiza saglikla almamizi nasip etsin insallah

Burcuk

Benimkide kesilir insallah dayanacak gucum kalmadi cok halsiz birakiyor beni doktr serum yazmisti onu taktircam aksam insllh bi faydasi olur

Aysimatugce 3 veya son aylara kdr devam edebiliyor bünyeye bağlı bir şey malesef.. Allah yardımcın olsun canım daha yenisin çok normal ama bebişin olucak inşallah 🤗♥ ben 4.ayımda düzeldim ve takmıyordum ne kdr kötü hissetsemde çünkü onu o kdr istedim ki🤲🏻