Pinaryyim crnmr e bebekte çalışanlar yardımcı oluyorlar ama ilk etapta 120ml olanları tavsiye ediyorlar genelde
crnmr Pinaryyim internetten sipariş veriyorum daha uygun oluyor alıcağınız zaman aklınızda bulunsun👍🏻
crnmr Pinaryyim Allah yardımcınız olsun 😊 kıyafettir beşiktir odasıdır bizde görerek alıyoruz emzik vs markalar olunca internetten alıyoruz 🤗
Pelinnn Ben ikinciye hamileyim ilk kızıma hangi biberonu aldıysan istemedi beğenmedi kesinlikle kullanılmadı sonrasında awent in cam biberon kullandık ve çok memnun kaldık asla ondan başka biberonu ağzına sürmedi bizimkisi 😊 kesinlikle çok iyi 👍
KardelenAnnesi Pelinnn peki normal natürel uç mu yoksa kauçuk uç mu kullanıyorsunuz ikiside farklı sanırım
Icot crnmr 240 ml Philips avent glass feeding bottle Natural SCF673 / 17 1m+ resim yükleme yok sanırım resmini atacaktım ama umarım bu kod yeterli olur 😊
Handeaslan39 KardelenAnnesi ilk cam aldım oğluma sonra silikon aldım dr browns oglum kolik bir bebekti çok işime yaradı bütün biberonları denemiştim herseye atmaya başlayınca cam biberonu atıp kafama isabet etmişti sonra silikon aldım 😂😂
Icot crnmr bilmiyorum onu 😕 araştıralım bi. Mantık anne göğsüne çok yakın olması ise eğri olması mantıklı gelmedi ama belki o daha doğrudur bakayım bir netten.
Kadriye1999 crnmr Beri yok aslında haftasıyla birebir gıdıyor herhalde yedıgım muz ve kırmızı et yaradı😂😂
Nursem Cam olanlar biraz ağır. İleriki zamanda kendi tutması epey zor olucağı için ilk etapta aventtin cam 120 ml aldım. İlerleyen zamanlarda yine aventtin plastik olanlarından almayı düşünüyorum.