KardelenAnnesi Merhaba 😇 cam mı silikon biberon mu alsam çok kararsız kaldım sağlık açısından kullanım ve temizleme açısından hangisi daha iyi siz nasıl aldınız hangi marka ?
Mommy KardelenAnnesi avent önerildi hep bende avent in cam biberon kauçuk emzik olanını almayı düşünüyorum
Icot KardelenAnnesi cam biberon kesinlikle. Philips avent in cam biberonunun methini çok duydum. Ağız kısmı anne göğsüne en yakın olan buymuş ve gaz yapmıyormuş. Ben ondan aldım.
Handeaslan39 KardelenAnnesi ilk cam aldım oğluma sonra silikon aldım dr browns oglum kolik bir bebekti çok işime yaradı bütün biberonları denemiştim herseye atmaya başlayınca cam biberonu atıp kafama isabet etmişti sonra silikon aldım 😂😂
crnmr Pinaryyim aynen emziğini sipariş ettim cam biberonunu da ondan alıcam ama yeni doğanlar için bi normal uçlusu var bide eğimli olanı var onları anlayamadım açıklamalarında her modeli iyi ama ilk etapda bizim işimize yarayanı hangisi o önemli..
Pinaryyim crnmr e bebekte çalışanlar yardımcı oluyorlar ama ilk etapta 120ml olanları tavsiye ediyorlar genelde
Icot crnmr 240 ml Philips avent glass feeding bottle Natural SCF673 / 17 1m+ resim yükleme yok sanırım resmini atacaktım ama umarım bu kod yeterli olur 😊
crnmr Pinaryyim internetten sipariş veriyorum daha uygun oluyor alıcağınız zaman aklınızda bulunsun👍🏻
crnmr Pinaryyim Allah yardımcınız olsun 😊 kıyafettir beşiktir odasıdır bizde görerek alıyoruz emzik vs markalar olunca internetten alıyoruz 🤗
Pelinnn Ben ikinciye hamileyim ilk kızıma hangi biberonu aldıysan istemedi beğenmedi kesinlikle kullanılmadı sonrasında awent in cam biberon kullandık ve çok memnun kaldık asla ondan başka biberonu ağzına sürmedi bizimkisi 😊 kesinlikle çok iyi 👍
KardelenAnnesi Pelinnn peki normal natürel uç mu yoksa kauçuk uç mu kullanıyorsunuz ikiside farklı sanırım