Elos Kızlar gebelikte cinsel ilişki bile yaşanabiliyor eğer riskli gebelik değilse. Vajinal ultrasonun hiçbir zararı olmaz. Ha eğer riskli gebelikse zaten bunu doktorunuz bilir ve sizi vajinal ultrasona almaz. Hiiiiiç korkulacak bişey yok🙂
Rasev EsenPelin hayir canim duymadik kalp atisini sadece bakdi bebeyi gormek icin daha çok kuçukler deye kese gozukmuyor oyuzden altdan bakiliyo
Elos 6+5 te alttan muayeneyle bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür 🙏 Allah herkese nasip etsin ☺
Alpaslanveannesi EsenPelin Doktorum bana da alttan muayene yapmıştı ama benim biraz acımıştı biraz da gıdıklıyor bence .Korkmana gerek yok çok kısa sürüyor
eydaNurParldar EsenPelin hiç gerek Yok alttan muayeneye. Allah nasip ettiyse zaten olacak olan olur. Neden hissetmemiz gereken duyguları yaşamayalım ki? Kalp atışı için iki hafta beklemek o heyecanı yaşamak paha biçilemez. Eskiden aylarca emin olmak için bekliyorlarmış. Cinsiyet için alttan muayene kalp atışı işin alttan muayene onun için bunun için. Allah için bunun sabrını ve Sevincini normal bi şekilde yaşayalım ya.. 😍
Ilknurclb Canım bencede 2 hafta bekle ve ultrasondan baksın bende ilk muayene de 5 haftalıktı kalp atısını duysun diye alttan muayene etmişti cok aci olmuyor ama strese gerek yok beklemeni tavsiye ederim