EsenPelin Kızlar bu işlem nasıl gerçekleşiyor vajınaya bır alet mı sokuyor doktor o alet büyük mü nasıl biseye benzıyor . Korkuyorum nasıl bsey çıkaracak karşıma dıye alttan muayene etmek ıstıyordu doktorum
Deletedmom15257 EsenPelin cnm ince uzun bişidir altan vajinadan sokuluyo düşükte olmuyor korkma rahatsız edici de değil az hissediyorsun
Elifdilara EsenPelin merak etme canim bana surekli bakiyor doktorum.ince uzun bi alet fazla sokmuyor tabiki.ve normal yatakta yatarken bakiyor catala cikmana gerek yok illa
Esraumit Yani evet kameralı bi alet ucuna prezervatif takılıp vajinadan izlenim yapılıyor.korkmayın hissetmiyorsunuz bile ben iki defa girdim işleme
EsenPelin Esraumit 5 haftalığım 7 haftalıkken gel ultrasonda bakmamı ısıtıyorsan dedı doktorum ama ben sabırsızlanıyorum yoksa smdı alttan bakarsam görürüm kalbını dıyor . Siz kaç haftadayken kalbını ultrasonda duydunuz 💞💞💞
Esraumit EsenPelin tam 7+3 şimdi duyacagına alttan muayeneyle bence iki hafta bekleyn net duyacaksınız
Zhrnc EsenPelin canım ben 5 haftalıktım alttan muayene etti sadece kese gördü Kalp atıaı için 5 çok erken sanki Tavsıyem iki hafta sonra ultrasondan baktır hem kalbini dinlersin kesin olur
Bildaa EsenPelin benimde karından duyulmadı.alttan bakınca kalp atışı görüldü.muanede kendinizi kasmayın rahat olun zaten eldivenin içine jel koyuyo hemencik giriyo acımıyo yani 😄😉
OktayMeltemSahin EsenPelin yerinizde olsam alttan baktırmam beklerim genellikle kanamalar meydana geliyor alttan muayenelerde
Esesli EsenPelin ben 4-5 kez oldum Alttan muayene çok şükür birşey olmadı. Her kontrolde bebeğim sağlıklı çıkıyor çük şükür. İncecik bi alet girdiğini anlayamıyorsun bile bi anda içinde