Sibel4264 enfla bir bardağa bir çay kaşıgı zencefil bir tatlı kaşıgı bal yarım limon sık üstüne kaynamış Su ekle 5 dk demlensin iç şifa olur inşallah hamileler zencefil kullanabilir doktor demişti bana
enfla Sibel4264 yaptım koku gelmedı o kadar kotu bı bas agrısı cektım kı burnum kanadı parol fılan ıctım ama zor gectı
enfla Ezon balgam bnde de oldu burnum bı ıkı gun aktı sonra tıkandı ama suan açık oldugu halde koku alamıom
Esra2580 Anne18 canım pozitif çıktıysan izolasyon süresi yazıyor ya hayat eve sigar da onu diyorum yani hem riskli yazması lazım hemde izolasyon süresini baslatmalari lazım orda çıkar zaten
Anne18 Esra2580 canım esracım eşim 6 gün önce test yaptı pozitif cıktı. Hemen karantinaya girdik evimizde o günden beri riskli yazıyor ama
Esra2580 Anne18 sen beni anlamadın eşinin hesabında izolasyon süresi çıkıyor demi pozitif olduğu için onu diyorum bende pozitif çıktığımda benim de HES hesabımda izolasyon süresi başlatıldı . Pozitif ciktigin an baslatiyorlar onu diyorum ordan anlayablrsin