Anne18 Ezon evet değişti kalın boguk boguk böyle bende çok etkilenir im çok korkarım 😔😔 tat kaybım falan var senin var mı her şeyin tadını alıyorum burnum tıkalı dşye koku uzaktan alıyorum
Ezon Anne18 ben aslında alıyorum bazen aklıma geliyor tat koku kaybı gidiyormuş diye o zaman sanki tat almıyor gibi oluyorum ama burun tıkanıkken illaki alınmaz bence olsakta hafif miyiz canım rahatlat beni
Anne18 Ezon evet evet benimde öyle ne tarafa yatsam oram tıkanıyor acaba diyorum bebek basınç mı yapıyor 6 aylık gebeyim ben sen??
Ezon Anne18 benim doğuma 14 günüm var Allah’ın izni ile ben bebekten diyorum bazen çünkü burun tıkanıklığı normal deniyor gebelikte bende ağırlaştım haliyle
gulsahgul26 Eczaneden ingiliz karbonatıyla bol boğaz gargarası yap mağlum bitki çayları riskli gebeyke. Bol ılık su tüket kekik,nane,okaliptüs gibi yağlarla çaydanlığa sıcak suya damlat buharını kokla solu solunum yollarını açsın
Ezon Anne18 Eşim geçenlerde rahatsızlandı tat koku alamıyorum diye bizde muayene yaptırdık doktor virüs değilsin teste bile gerek duymadım sen dinlen dedi 7 gün izole ettik şimdi çok iyi çok şükür ama ben sanırım etkilendim mi bilemiyorum
Anne18 Ezon evet dediğim gibi bebek basınç yapar derler o yüzden burun tıkanıklığı yaşanır diye okuyorum araştırmalarımda az kalmış senin maşallah rabbim kucağına sağlıklıca almayı nasip eder inşallah ben henüz 6 aylık gebeyim rabbim herkese şifalar versin inşallah
Anne18 Ezon benim eşimde tat alamıyorum deyince hemen soluğu hastanede aldık ve sonuç pozitif 😔5. Günü
Ohaezgi enfla bana ilaç vermedi doktorum C ve D vitaminleri verdi. Hergün portakal ve mandalina sıkıp içtim kemik suyu çorbalar yaptım. Zencefili az miktarda kullanmanı tavsiye ederim hamilelere biraz zararlı diye duydum. Koku ve tat kaybı bende de oldu, kekik suyu kaynatıp içtim bol bol tursu yedim
enfla Ohaezgi gogsumle sırtım agrıo sankı ama paıkolojkkmı bılmıom ayırt edemıom su buharı yapsam ıyı gelır mı acaba
Anne18 Ezon merhaba kuzum Allah razı olsun burnum bıraz biraz açıldı koku alıyorum allahtan ama tam geçmedi sanırım ben nezletim burnumda akıyor kuzum sen nasılsın