Kadze Hiranur-Ecrin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ilki gibi miydi daha zor yada daha kolay mı ayaklandiniz
Sahika8989 Hiranur-Ecrin ikinci hamileliginizle ilk hamileliginiz arasinda kac yil veya ay var birde agrilariniz oldumu hamilelikte
Hiranur-Ecrin Nur1903 koyuyorlar kum torbası karına baskı uyguluyorlar kan çıksın diye doktoruma sordum yarın öğlene doğru çıkabileceğimi söyledi
Alsa9087 Ilovemybaby çok geçmiş olsun öncelikle hayırlısıyla büyür evladını. Çok canın yandı mı peki? Sezeryan zorlukları neler? ☺️☺️
Sahika8989 Hiranur-Ecrin benim 10 ay var ilki vefat etti oglum vardi simdi kizim olacak nasip olursa ❤ ondan sordum
Alsa9087 Svmm0707 ya bize de mi yapacaklar o zaman 😐 korktum şimdi baya. Canı çok yandı mı peki? Kıyamam ya Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. 🤗
Ilovemybaby Gzm2701 Gelen kanı göremedim ben yattığım için ama anlık bir acı oluyor. Sonra ağrı kesici verdiler
Svmm0707 Alsa9087 olsun zaten ablam daha tam ayılamamıştı narkozdan hatırlamıyordur bile 😂😂 belki bizde hatırlamayz
Alsa9087 Svmm0707 😅 Ay inşallah bizde hatırlamayız 🙄 109 gün kaldı doğuma kızıma kavuşmama. Zaman çok hızlı geçmeye başladı ve ister istemez heyecan yapıyorum. Birde doğum psikolojisi 😅 o günü iple çekiyorum resmen.