Bdp Hiranur-Ecrin oncelikle hayirlisi olsun 🙏🏻Ne kadar surede uyusuklugunuz gecti ve spinal ignesi can yakti mi bas agriniz var mi?
gulbahar0505 Hiranur-Ecrin Ne kadar süre içerisinde uyuştunuz acaba birde iğne acısını cok hissediyor musunuz
Busemom_3 Hiranur-Ecrin sali günü sezaryen olacağım 38+6 haftalık oluyor erken mi değil mi bilemiyorum birde kanama çok oluyor mu
Nadireela Hiranur-Ecrin bende ikinci sezeryanimi olacam ins da birinci 36 haftalıkken suyum geldigi için sezeryan oldum bundada gene erken olur dye korkuyorum sizdede böyle bisey oldumu
Hiranur-Ecrin Nadireela benim ilki 40.haftada sancılarım oldu açılmama olmadığı için sezeryan oldum ikincide zamanında oldu
tgb94 Hiranur-Ecrin hayırlı olsun 🙏 sezeryan tarihini ne zaman belirlendi kaçıncı haftaya gün verildi acaba
Elalale Hiranur-Ecrin Banyo ne zaman yapılıyor acaba beni de en çok düşündüren konu hergün duş alırım çokta takıntılıyım bu konuda. Su geçirmez bant yapıştırıp hemen alınır diyorlar ama bilemiyorum.
Msydn6 Hiranur-Ecrin İkisinide spinal mi oldunuz nasıl geçti ? Benimde ikinci sezeryanım olacak herkes ikinci ilkinden daha kolay daha rahat geçiyor diyor doğrumu benim ilki çok zordu genel anesteziydi şimdiki spinal olur büyük ihtimal artık hep öyle yapıyolar
Alsa9087 Hiranur-Ecrin merhaba sezeryam sonrası karına bastırma yapıyorlar kan çıksın alttan diye doğru mu bu?
Nur1903 Sezeryandan sonra ki kum torbası ve karından kanama kontrolü çok ağrıyor mu 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Birde sezeryanda eve ne zaman çıkılıyor normal doğum gibi 1 gün sonra mı
Hiranur-Ecrin Nur1903 koyuyorlar kum torbası karına baskı uyguluyorlar kan çıksın diye doktoruma sordum yarın öğlene doğru çıkabileceğimi söyledi
Gurbetkusuu06 Hiranur-Ecrin merhabalar 2. Sezeryan için de aynı yerden mi kesi atıldı yoksa 1cm altından veya üstünden mi ? Bebeklerinizin arası ne kadar bu arada ?