HifaZehra34 Nasıl gidiyor bebişler kaç kilo oldu siz kaç kilo aldınız 😄 şikayetleriniz neler bende aşırı bel ve karın ağrısı var hala her istediğimi yiyemiyorumm
Sevda64 HifaZehra34 34 haftalıgım bende corona oldugum içim doktorada gidemiyorum kendimi 100 kilo gibi hissediyorum dün yemegi çok kaçırmışım sanırım gece gögüs kafesim sıkışırken uyandım allah sag saglim dogurmayı nasib etsin çok zor
Elifhusna HifaZehra34 merhaba canım inanki daha bebiş ve kendi kilima baktirmadim haftaya gidicez inşallah korona var diye erteliyorum ha bire .sancilarim var bazen uyuyamaiyirum kasiklarimda ağrıyor hatta ne olur ne olmaz doğum çantamı hazırladım herşeyi koydum bi depend almamisim onuda alicam .
Btm571 HifaZehra34 35+5 reyiz bizde aşırı bel ağrısı ayak ağrısı ve kusma midede yanma ahh ejderha olduk herhalde 😣 en son 34+4 te gittiğimde kilosu 2300 Gr. Boyu 48 cm di şuan bilemiyorum☺️ doktorum 37 de gel çatı muayenesi yapcam dedi
HifaZehra34 Cigdem_ckmz kasık ağrısı bende de oluyo yataktan kalkamıyorum resmen eşim tutup kaldırıyo
Cigdem_ckmz HifaZehra34 aynen ya bende öyleyim doktora dedim cok normalmiş valla cok yoruldum ya hayirlisi ile bitseydi
HifaZehra34 Cigdem_ckmz bugün kontrolüm var bakalım bizim ki kaç kilo olmuş belki doğum tarihi verir doktor şuan 35+2 yiz.Siz çatı muayenesi oldunuz mu ?
Brgl-111 Bebeğim 2600 ama benim sancılarım var yavaş yavaş başladı sezaryan dedi doktor 38.de alcakmış.belim karnım kasıklarım çok ağrıyo bi de uykusuzluk geldi heran uyumak istiyorum ama bi türlü uyku tutmuyo
Skysky Brgl-111 Bu hafta da hangi sebeple sezeryana karar verdi acaba doktorunuz. (Bu arada 35. Haftadaydınız değil mi) Benim doktorum 38 de karar vereceğiz diyor🤷🏻♀️
HifaZehra34 Elifhusna 1 hafta önce bende de sancılar vardı ara ara giriyodu, şimdi normal ağrılarım var karında sızı çok fazla var devamlı ağrıyo sizde de öyle mi
HifaZehra34 Elifhusna bende sancılar olunca çantaları hazırladım her ihtimale karşı.Kendiniz için gecelik mi koydunuz pijama takımı mı?
Elifhusna HifaZehra34 evet canım benim hatta geçen gün karnım sertlesmisti çok korkmuştum post açtım herkes normal dedi elleyince bile ağrıyordu resmen ama çok şükür yok ama tabi yine ağrılarım var
Elifhusna HifaZehra34 iki tane pijama takımı koydum lcw den aldım ne gecelik nede lohusa takımı aldım önden düğmeli pijama aldim hem rahat hem kullanılışlı tesetturluyumde üstünede uzun hırka
As1995 Tgckls evet bugün olmaya başladı ya bende anlam veremiyorum kızlar yardımcı olur musunuz 34+5 etken doğum riskim de var korkuyorum ☹️