Nihanozturk GulerDoganAslan ben evde oldugum halde kücük bir şişe ayarladım kendime karbonatlı su yapıyorum bittikce icine onunla yıkıyorum alt tarafı enfeksiyon olusmasın aynı zamanda diye.yurtdısındaysanız taharet olayını belki bu sekilde halledebilrsiniz klozete cok oturmadan belki biraz daha rahat yıkayabilirsiniz
deletedmom25 GulerDoganAslan gelmeyen kalmadı birde bu gelmesin artık yazda geliyor popomuza kokudan yaklaşılmaz 🤣🤣🤣🤣
Yesimmm93 GulerDoganAslan klozette çok iyi temizlendıgımı hissetmıyorum alaturka tuvaletın musluğuna hortum taktım ordan tanzik yapıyorum hem klozet gibi arkadan öne değil önden arkaya su tutmus oluyorum silerkende yine arkadan siliyorum
GulerDoganAslan Yesimmm93 öyle bi şansim yok maalesef benim ben klozette nasıl temizlenebilirim diye düşünüyorum
Nur GulerDoganAslan maalesef son haftalara yaklastıkça bende bu konudan muzdarip oldum klozett rahat ama benim içim rahat etmiyor orda taharet aldıktan sonra içime sinmediği için duşa girip belden altımı rahatlatmaya çalısıyorum zaten istanbul felaket sıcak o bile bana etki etmiyor hep rahatsızım yani
Hannah GulerDoganAslan ağzı emzikli olan bir pet şişeyi iyice yıkayıp karşıdan fışkırtmayı deneyebilirsiniz bi de özellikle Arapların kullandığı fışkiyeli taharet bidonları var onlardan bulabilirseniz rahat olur diye düşünüyorum 🤔
EcemKaPln Homozigotmutant aynen canim en mantiklisi hem daha temiz hissediyosun hem rahatliyosun banyodan sonra 😃😁
YaSeEeeee 28+4 üz kızlar bende de aynı problemler varrr klozet musluğundan temizlenmeye çalışıyorum komik ve korkunç durumdayız her gün duş alıp rahatlıyoruz 😝🤣🤣🤣
Hilalakar GulerDoganAslan ayyy çok takıyprdum acaba tek ben miyim bu sorunu yaşayan ama değilmiş ☺ Hem sevindim hem hepimiz için üzüldüm açıkcası
GulerDoganAslan Hilalakar canım taharet musluğun varsa bence binevi daha kolay benim hiç şansım yok eşime söyledim bakalım araştırıyo napabiliriz
deletedmom26 GulerDoganAslan yalnız değilsin cnm benim de alaturka da yetişmiyor evden dışarı adım atmaya korkar oldum wc yüzünden evde de klozet kullanıyorum o çok rahat oluyo tavsiye ederim