GulerDoganAslan Kızlar çok afedersiniz utanarak yazıyorum ama başka sorabilecek kimsem yok diye düşünüyorum. Karnım büyüdükçe tuvalet yapınca kendimi temizleyemiyorum elim yetişmiyor, aranızda öneride bulunabilecek biri var mı nolur 😔😔
Nihanozturk GulerDoganAslan 😳ben böyle bi sorun yasamadım yasamıyorum fakat taharetlenirken artık biraz arkadan biraz önden bi sekilde ayarlamanız lazım heralde🤭
elif0690 GulerDoganAslan Ben de aynı durumdayım..Çok zorluyor beni..Çok afedersin klozetin musluğuyla yaparsan çok daha kolay oluyor..
deletedmom351 GulerDoganAslan Şaşırdım açıkcası ☺ Benim böyle bi sorunum olmadı 38. Haftam karnım da patlayacak gibi ama rahatım o konu da nasıl bi çözüm olur bilemedim canım.
Homozigotmutant GulerDoganAslan benden başka var mıdır diyordum of çok zor ben günlük duş alıyorum yetişmiyor elim 🤣🤣
GulerDoganAslan Nebiyeee elif0690 Berivan21 Nihanozturk Sıkıntı şuki ben yurt dışındayım dediklerinizin hiç biri maalesef mümkün değil, evdeyken duşa giriyorum sonra ama iş yerinde problem oluyor. Daha 21 haftalıkken böyleyken ilerde napıcam hiç bilemiyorum 😔😔
Berivan21 Tuvalete giderken altta ki bütün herşeyi çıkarıp gidiyorum o şekilde yetişiyor elim elbise ile olmuyor
elif0690 GulerDoganAslan İş yerin de bende öyleyim..Yarım saate çıkamıyrum..Temizleneceğim diye..Çok zor bakalım ilerleyen zamnlrda napcaz😊
Nihanozturk GulerDoganAslan ben evde oldugum halde kücük bir şişe ayarladım kendime karbonatlı su yapıyorum bittikce icine onunla yıkıyorum alt tarafı enfeksiyon olusmasın aynı zamanda diye.yurtdısındaysanız taharet olayını belki bu sekilde halledebilrsiniz klozete cok oturmadan belki biraz daha rahat yıkayabilirsiniz
Hannah GulerDoganAslan ağzı emzikli olan bir pet şişeyi iyice yıkayıp karşıdan fışkırtmayı deneyebilirsiniz bi de özellikle Arapların kullandığı fışkiyeli taharet bidonları var onlardan bulabilirseniz rahat olur diye düşünüyorum 🤔
EcemKaPln Homozigotmutant aynen canim en mantiklisi hem daha temiz hissediyosun hem rahatliyosun banyodan sonra 😃😁
deletedmom351 GulerDoganAslan Kız cidden nasıl yetişmiyor hayret ettim 😂😂 Ayy çok tuhaf geldi bana. 🤗
GulerDoganAslan deletedmom351 kolum kısa galiba benim bilemedim 😂😂😂😂😂 ne önden ne arkadan olmuyor karnım çok kasılıyor zorlayınca kız gülme ama büyük problem 😂😂😂
AytlKandemir GulerDoganAslan benim içinde çok zor oluyor peçeteyi suyla ıslatıp silmeyi deneye bilirsin özellikle dışarda çok zor oluyor
deletedmom26 GulerDoganAslan yalnız değilsin cnm benim de alaturka da yetişmiyor evden dışarı adım atmaya korkar oldum wc yüzünden evde de klozet kullanıyorum o çok rahat oluyo tavsiye ederim
Ayselcnt tam çömelmiş halde değilde azcık kalkıp temizlenirsen sorun olmaz canım.. Ben öyle yapıyorum..
deletedmom25 GulerDoganAslan bütün pis işler bayanlarda erkekler rahat 🤣🤣🤣🤣 allah yardım etsin 28. Haftadayım yetişiyor ama ileride de yetişmezse hortum süpürge falan yaparız herhalde bilemedim