Merve_tan Gulsen4224 senin tahminini cok merak ediyorum kac haftadır atmaya calısıyordum beceremiyordum bakarmısın lütfen 🌹
Gulsen4224 Beyazmelekkk cnm ben sana kız yazmışım yeni farkettim kusura bakma bacak arasında parlaklık var erkek bebeğin doktor. Bişey demedi mi baya etiket olunca postları karıştırdığım oluyOr inanki
Beyazmelekkk Gulsen4224 renkli halinde mi parlaklık var canım ? Renksiz USG de var atayım istersen tekrar . Dr tomurcuklanma var böyle olunca kız gibi diyoruz ama şuan netlk yok dedi kesin konuşmadı yani
Gulsen4224 Beyazmelekkk cnm bu renkli attığında bacak arasında parlaklık var bana erkek gibi geldi ikisinde de kız diye snaa yazmak istemedim yanlış oldu ne zmna diğer kontrol
Gulsen4224 Merve_tan öyle mi cnm hadi hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin netleşir ilerki muayenede banada %80 kız demişti 16 haftamda netleşti şimdi🙈🥰
Gulsen4224 Merve_tan 19 haftamda gittim kız annesi dedi değişme olmadı cnm kesin konuşunca değişmiyor 🌸
Krizantem_ Efulim_22 fasulye keseye erkek diyorlar genel de ama benim yuvarlak ve oğlum oluyor nasipse. Kese ve bebeğin pozisyonu bence cinsiyet tahmini için doğru değil ☺️