Gulsen4224 Efulim_22 keseye yorum yapmıyorum cnm ilerde kesen değişecek daha küçük belli olmaz bebeğin ilerde bakalım inşallah 🌸💕
Sibeelkrc Ben çok anlamam ama yumurta gibi olunca kız yuvarlak olunca erkek diye duymuştum. Sağlıkla gelsn annesi 🥰
irorkay Hasrt1 bakalım ne çıkacak daha çok var öğrenmeye ama 🤣 normal değil mi ya ultrason görüntüm insan hiçbir şey anlamıyor bakınca bebeğin neresi nerde falan 🤣
Beyazmelekkk Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/ayc1E8 Canm bana tahminde bulundun dün bu da renkli USG birde bunu gör istedim 13+3 uz . Aynı tahminin devam mı edecek diye 😍😌🧿
Beyazmelekkk Gulsen4224 siyah beyaz USG ye erkek dedin . Hangisi artık meraktan catlicam ya 16 haftayı beklicem artık ☹️ 14-15 haftada başka Dr gitsem mi diyorm
Merve_tan Gulsen4224 senin tahminini cok merak ediyorum kac haftadır atmaya calısıyordum beceremiyordum bakarmısın lütfen 🌹
Gulsen4224 Beyazmelekkk cnm ben sana kız yazmışım yeni farkettim kusura bakma bacak arasında parlaklık var erkek bebeğin doktor. Bişey demedi mi baya etiket olunca postları karıştırdığım oluyOr inanki