Ates21 Anneler bu hastaneye giden var mı memnun kalan doktor önerisinde bulunan bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum
halitefe Ates21 Cem bey var orada en iyisi o galiba malesef Nevşehirde çok doktor seçeneği yok ama en azından ona git
Ruveyda-8 Ates21 Ates21 seher hanım merhabalar sanırım adet takvimimiz aynı bende 25 Ekim son regl tarihi. Ben de Ürgüpte yaşıyorum siz nerdesiniz
Ruveyda-8 Ates21 çok fazla doktor seçeneği yok. Ben mecbur gittim ilk baştan yorum yapmak belki doğru olmaz ama biraz soğuk duruyor sezen hanım. Cem bey hakkında da duyduğum olumlu ve olumsuz birçok şeyler var. Kişiden kişiye değişiyor malesef 😏
Asya178 Ates21 Verda Hastanesi’nde Sezen Varol var doğum için kontrol için gitmedim rahim filmi için anlamda kontrole ve doğuma gitti öneririm
Ates21 Ruveyda-8 evet 25 Ekim ben Kırşehir’de yaşıyorum ama Nevşehir’e gelmeyi düşünüyorum doktor icin
Ruveyda-8 Ates21 yakın zaten gelebilirsiniz ama kayseri de var. Ben kayseriye gitmeyi düşünüyorum Nevşehir de olsa 3-4 bin ₺ verilecek kayseri olur daha iyisi olur mantığındayım
Asya178 Ates21 ben tedavi için Niğde’de Yüksel karakış diye bir doktor var özel yaşam hastanesinde o kadar ilgili o kadar iyi bir doktor ki kime sorarsanız aynı cevabı verir ama Kırşehir Niğde arası çok uzak gelip gitmekte sıkıntı yaşarsınız
Ruveyda-8 Ates21 ilk kan tahlili doktor kontrolüm 7 aralıktı doktor bana 6+4 sün dedi. Yani programa göre o gün 4 gün önden gitti haftam. Şu an 9+3 de olabilir