Mommy_006 Yeliz1 bi se olmaz az hava tutup ciğerleri aöılcak verirler aksama insallah, 60 gün kaldı benim, öyle az kalan cok bebek gördüm korkma
Ozgurunbetusu Yeliz1 yok canım özelde olsa yogun bakımda yatan hastanın ailesinden para talep edemezler.. sakın üzülme bak bebeğine ne kdr moralli gidersen o kdr cabuk cıkar yavrun güçlü ol seni hissediyor ve unutma sadece seni gçrüyor inşAlllah en kısa zamanda yanına alacaksın bebegini gönlünğ ferah tur
Akgl06 Yeliz1 rica ederim ne demek korkutma kendini yoksa sütün gelmez kesilir bi nevi tedbir amaçlı düşün ben bebeğin yoğun bakımda olduğunu bile bilmiyordum odaya getirip geri götürdükten sonra farkına vardım kendimde değildim
Duygukocc Yeliz1 altında birşey arasaydım sana iyi niyetli şekilde yazıp benim bebeğimdede vardı ama düzeldi korkma diye anlatmazdım üzüntüden de olsa bebeğinize bebekte demek bana hoş gelmedi elalemin bebeği değil sonuçta kendi bebeğiniz
Ozlemtuncay Canım özel hastane de doğum yaptıysan ve tanıdığın yoksa yaparlar böyle doğum sonrası direk hava verilir bebeğe havayı bilerek vermiyorlar bebek morarınca bebek nefes alamıyor diye küvüze alıyorlar. Allah ıslah etsin eğer öyle bişey yaptılarsa
Gulgul93 Yeliz1 detaylı ultrason yaptırmışmıydınz kalple ilgili problemi varsa doğum anındada solunum sıkıntısından alıyolar yoğun bakıma